Fotograf // BogReception

Vadehavsbilleder
–  Naturen i evig forandring – mød forfatteren 12. maj i hjertet af København

Tag med og se igennem kameraets objektiv det evigt foranderlige Vadehav og marsken i det sydlige Danmark, som er en del af verdens naturarv og dermed et unikt og bevaringsværdigt område.

Ud over at være et fantastisk naturfænomen på grund af tidevandet udgør Vadehavet og marsken et betydningsfuldt naturligt leveområde for bevarelse af biologisk mangfoldighed – inklusiv områder der indeholder truede arter med særlig universel værdi.

Fotograf Lars Roed er med sine mange smukke vadehavsbilleder med til at forevige dette truede reservat.

Invitation til et utraditionelt Q-møde
( gå – hjem – møde ) i hjertet af København.

Fotograf Lars Roed, som netop har vundet titlen Årets Fotograf i kategorien Natur & Dyr, har udgivet en bog som kommer på gaden i maj måned. Der afholdes en BogReception for fotograf kollegaer og medlemmer af GRAKOM, hvor Lars fortæller og bogen og udstiller nogle af hans flotte vadehavsbilleder, som også har givet ham flere internationale anderkendelser og priser.

Tidspunkt for event:
12. maj 2022 kl. 15:00 – 17:00

Eventadresse:
GRAKOM, Nybrogade 12, 1203 København

Pris:
Gratis – der serveres lidt til ganen, så derfor vil vi meget gerne have din tilmelding på nedenstående formularer.

Tilmelding:
Senest 11. maj 2022 >> dff medlemmer & GRAKOM medlemmer kan tilmelde sig <<

Der tages forbehold for fejl og ændringer i ovenstående.

OM FORFATTEREN
 

Lars Roed
Lars Roed besidder en stor kærlighed til Vadehavet og marsken og er gennem sine mange vadehavsbilleder, med til at forevige og sætte fokus på det skønne naturområde.

Gennem sin linse formidler han Vadehavets mange historier og viser, hvor ufattelig rigt et område Nationalpark Vadehavet er.

Lars Roed er en international prisvindende fotograf og har på egen krop mærket, hvordan dette særlige område giver en en healende effekt på krop og sjæl. 
Hans personlige rejse med vadehavsbilleder begyndte nemlig med et stressforløb, hvor naturoplevelserne gennem kameraet havde healende effekt.
Lars er desuden ejer af Galleri Vadehavet i Ribe og udstiller løbende rundt omkring i Danmark og formidler også på denne vis sin kærlighed til nationalpark Vadehavet.
 

X
X