Ansøg medlemskab

Foto: Henrik Wichmann

Ansøgning om optagelse i dff / Dansk Fotografisk Forening

Det glæder os meget at du har interesse i dff
– et dynamisk centrum og fællesskab for professionelle fotografer

dff tilbyder forskellige muligheder for at virksomheden eller du som individuel person kan blive medlem. Er virksomhedens hovedbeskæftigelse fotografi og/eller video eller er du selv uddannet fotograf/videograf eller ansat og arbejder med fotografi/video som hovedbeskæftigelse, kan du søge medlemskab uden videre og med det samme. 

Er fotografi/video/FTP ikke din hovedbeskæftigelse eller hovederhverv i øjeblikket, kan du søge prøvemedlemskab. Når du herefter – indenfor 12 måneder – erhverver en “dff Master kvalifikation”, kan du fortsætte som ordinært dff medlem. Et prøvemedlemskab koster det samme som et almindelig medlemskab. Du kan finde priser for medlemskab her:  dff-photo.dk/priser/

Dansk Fotografisk Forening – En af Verdens første fotografiske organisationer – stiftet i 1879.

Du får i dff kontakt med et kvalificeret fællesskab – noget der generelt er en mangelvare i vores branche, hvor vilkårene for mange fotografer er at arbejde alene.

 

Personer og virksomheder med fotografi/video som hovederhverv eller hovedbeskæftigelse kan være medlemmer. Personer som har andet hovederhverv eller hovedbeskæftigelse kan søge prøvemedlemskab, hvorefter der indenfor 12 mdr. skal der erhverves en “dff Master kvalifikation” for at fortsætte ordinært medlemskab.

dff har flere medlemskategorier – eksempelvis selvstændig, ansat, elev, leverandør mf..

Når vi har modtaget din ansøgning vil vi gennemgå den og du vil efterfølgende blive kontaktet med yderligere information om optagelseskriterier og priser på baggrund af din ansøgning.

Når vi sammen har fundet frem til den medlemskategori som passer til dig, kan vi påbegynde optagelsen i dff.
Ansøgere, der optages som medlemmer, forpligter sig til at overholde foreningens love og vedtægter.

Nedenstående bedes udfyldt (alle)

    X
    X