FAQ

Foto: Marianne Stub

Ofte stillede spørgsmål

Sekretariatet hos dff får rigtig mange henvendelser med diverse spørgsmål. Vi har samlet de mest stillede spørgsmål herunder, så du hurtigere kan finde svar.

Har du andre spørgsmål eller ønsker yderligere uddybning er du naturligvis stadig altid velkommen til at kontakte os.

Hvor finder jeg min personlige side

Du finder dine personlige side ved at klikke på login øverst på siden.

BEMÆRK siden kræver login. Er du medlem af dff er du allerede registreret og skal ikke lave et nyt login. Kontakt sekretariatet ved problemer med login.

Hvor finder jeg oplysninger omkring ophavsret

dff har lavet en samling over de vigtigste informationer vedrørende ophavsret. Du finder siden ved at klikke i menuen “Om -> Ophavsret”. Her vil du ogsĂĄ finde links til yderligere informationer.

Som medlem af dff har du ogsĂĄ en medlemsfordel gennem vores juridiske samarbejdspartnere. Se mere under medlemsfordele

Kan jeg blive medlem af dff

Jf. vores vedtægter kan du blive medlem hvis du opfylder ét af nedenstående optagelseskrav:

– Fotografer med uddannelsesbevis – eller med erhvervserfaring og/eller uddannelse der ligestiller dem hermed – som driver selvstændig virksomhed med fotografi som hovederhverv eller er ansat med fotografi som hovedbeskæftigelse, det være sig sĂĄvel stillfoto som levende billeder.

– Fotografer som ikke opfylder ovenstĂĄende – men har som mĂĄl at drive selvstændig virksomhed med fotografi som hovederhverv eller blive ansat med fotografi som hovedbeskæftigelse, det være sig sĂĄvel stillfoto som levende billeder, kan søge prøvemedlemskab.
Prøvemedlemskab er 1-ĂĄrigt – og inden for dette ĂĄr skal et af førnævnte krav være opfyldt eller prøvemedlemmet skal have bevist sin faglige kunnen ved at have erhvervet sig en dff kvalifikation. – dff kvalifikation sidestilles i denne sammenhæng med uddannelsesbevis.

– Elever under uddannelse anerkendt af dff / Dansk Fotografisk Forening.

– Leverandører til den fotografiske branche samt fuldtidsansatte hos leverandører til den fotografiske branche.

Jeg er ikke medlem af foreningen - kan jeg stadig deltage i jeres arrangementer

dff afholder bĂĄde lukkede og ĂĄbne arrangementer. Alle kan deltage i de ĂĄbne arrangementer. Det fremgĂĄr ved arrangementet i kalenderen, om arrangementet er ĂĄbent eller lukket.

BEMÆRK: Som medlem vil du ofte kunne søge tilskud på deltagerbetaling

Hvad koster det at være medlem af dff

dff har forskellige kontingent kategorier. Du kan se priser og fordele/forskelle i menuen “Om” > “Priser”

Hvad fĂĄr jeg fĂĄr mit kontingent?

En af de vigtigste ting du får ud af at være medlem af dff er et stort og professionelt branchenetværk. Herudover varetager dff fotografernes interesser når generelle ophavsretlige spørgsmål diskuteres både nationalt og internationalt.

Af andre mere konkrete fordele kan nævnes efteruddannelse, kvalifikationer og bl.a. juridisk rådgivning via vores samarbejdspartnere. Du kan klikke dig ind på siden om medlemsfordele og se meget mere om hvad du får ud af et medlemskab hos dff.

X
X