Q-møde hos Reklamebureau & Fotograf

dff afholder Q-møde den 27. marts for alle fotografer med fokus på Branding, Kommunikation, Web og Billeder hos fotograf Bertel Bolt og reklamebureauet Vizuall.

Direktør og mediegrafiker Elisa Grauenkjær  & fotograf Bertel Bolt vil fortælle og vise eksempler som kan inspirere både medlemmer af dff og af Creative Club, som også er inviteret til at deltage i dette Q-møde.

Samarbejdet med fotografen
Elisa og Bertel er håndværkere til fingerspidserne. De har et effektivt samarbejde hvor faglighed er i højsædet. Med udgangspunkt i en aktuel case, lanceringen af en ny julekampagne fra Thisted Bryghus, vil Elisa fortælle om, hvordan reklamebureauet håndterer en aktivistisk kunde, tilrettelægger en ny strategi med udgangspunkt i begrebet “emotionelle kundetyper” og planlægger samarbejdet med fotografen. Derfra vil Bertel forklare, hvordan billederne (og film) blev forberedt og hvordan de blev lavet.

Ens farvebalance, workflow & hands-on
Efter ovenstående indlæg viser Bertel, hvordan han kan producere ens farvebalance på portrætter, pack-shot, kampagner etc. selvom billederne ikke skydes i serier.
Det workflow kan vi alle lære af, måske ved vi det godt, men glemmer og bruge det i hverdagen.
At lave en farvebalance på hver optagelse / hver objektiv lyder måske uoverkommeligt og unødig kompliceret, men ikke i Bertels workflow.
Workflowet kan i stort omfang overføres til video, hvilket vi også ser.

Har du selv gode rutiner i dit workflow, er du mere end velkommen til at bidrage.
Du kan tage dit kamera med, og få hands-on på dette Q-møde. 

Bertel er et kendt ansigt på nettet, hvor vlog og SoMe-aktivitet er en helt naturlig markedsføring i hans verden, som der også vises eksempler på.

 

Program
18:00 til 19:00 Ankomst, netværk & let anretning

19:00 til 20:15 Velkomst, indlæg fotograf Bertel Bolt & Creative Club medlem Elisa Grauenkjær, Vizuall. Intet er sat i sten, så lad os få en god dialog om bureau-fotografsamarbejdet.

20:15 til 21:30 Hands-on, ”Få samme belysning og farve balance hver gang” optagelse & workflow med Bertel. Husk dit eget kamera.

 

Det praktiske:
Mandag den 27. marts kl. 18 til 21:30

Nytorv 6 st. th., 7700 Thisted

Pris: Gratis deltagelse for alle medlemmer

Tilmelding:  LINK  senest 23. marts
– No Show Fee kr. 300 + moms

Der er 12 pladser som fordeles efter tilmeldingstidspunkt. Der oprettes eventuel venteliste.

X
X