dff fusion med GRAKOM

Pressemeddelelse 7. april 2022

dff / Dansk Fotografisk Forening bliver en del af GRAKOM

 

Fotograferne tilslutter sig GRAKOM, der nu runder 700 medlemsvirksomheder inden for kommunikationsindustrien.dff / Dansk Fotografisk Forening bliver en del af erhvervsorganisationen for kommunikationsindustrien GRAKOM.

Det står klart efter dff’s stort anlagte KickOff arrangement med generalforsamling tidligere på ugen, hvor medlemmerne med meget stort flertal stemte ja til et forslag om en sammenlægning med GRAKOM.

Foto: Lars Grunwald
Foto: Lars Grunwald

”Når dff bliver en del af GRAKOM, vil vi få langt flere kræfter til at sikre fremgang, nye medlemmer, flere medlemsevents og bedre medlemstilbud. Fremover er vi en fotograffaglig forening med en erhvervsorganisation i ryggen, der kan understøtte vores medlemmer og varetage deres politiske interesser,” siger Jens Erik Bæk, der er formand for dff / Dansk Fotografisk Forening.

 

dff / Dansk Fotografisk Forening har omkring 140 medlemmer, der er professionelle fotografer og fotografvirksomheder. Foreningen sammenlægges med GRAKOM pr. 1. juli 2022, og foreningen fortsætter herefter sine aktiviteter som en brancheforening i regi af GRAKOM.

 

”dff er en stærk forening med en lang og rig historie på 143 år. Vi glæder os til at hilse medlemmerne velkommen i GRAKOM, hvor vi sammen med dem tager endnu et vigtigt skridt i ambitionen om at samle hele kommunikationsindustrien,” siger Thomas Torp, der er administrerende direktør i GRAKOM.

 

Med sammenlægningen med dff har nu over 700 virksomheder et medlemskab af GRAKOM. Organisationen er over de seneste år udvidet med en række brancheforeninger. I 2021 etablerede GRAKOM således EmballageForum for emballagebranchen, og tidligere har organisationen stiftet Creative Club for bureaubranchen og Fespa Denmark for skiltebranchen.

 

GRAKOM er erhvervsorganisationen for kommunikationsindustrien i Danmark.
GRAKOM repræsenterer omkring 600 – snart 700 – virksomheder inden for kommunikation, herunder trykkerier, den grafiske branche, bureauer, skilteproducenter, reklameartikelleverandører, fotografer, medier og emballage-virksomheder m.m.

 

dff / Dansk Fotografisk Forening er en branche-, netværks- & non- profit organisation for fagfotografer og professionelle fotografer/videografer der lever af at fotografere, arbejde med billeder samt video.

dff startede i 1879 og er dermed en af verdens ældste foreninger for professionelle fotografer.

 


Vi arbejder fortsat for fotograf branchen, og især for vores medlemmer, vil du støtte op omkring arbejdet – sĂĄ meld dig ind i dff – se: https://dff-photo.dk/om/
 
 
Alle professionelle fotografer er velkommen til at komme med i vores offentlige Facebook Gruppe: https://www.facebook.com/groups/1952425448393692/
 
 
Medlem af dff? – Find eksklusiv medlemsinfo og vær med i dff netværket i vores medlemsgruppe pĂĄ Facebook: https://www.facebook.com/groups/104687976258326
X
X