Resultater af Årets Fotograf 2020

Vi har nu den store fornøjelse, at kunne præsentere resultatet af konkurrencen om at blive Årets Fotograf 2020 i de 9 kategorier og den ærefulde titel Årets dff Fotograf 2020.

Grundet Covid-19 har vi ikke kunne gøre det under de sædvanlige forhold og har derfor valgt en alternativ online afsløring.

Årets Fotograf 2020

Grundet hele Covid-19 situationen har vi ikke kunne offentliggøre resultatet som vi plejer på vores årlige KickOff arrangement. Da det stod klart at denne blev aflyst håbede vi, at kunne gennemføre afsløring og præmieuddeling på vores generalforsamling, hvilket desværre heller ikke blev muligt.

Billedudvalget og bestyrelsen har besluttet, at vi ikke kan trække spændingen længere og har derfor valgt, at præsentere resultatet på en alternativ måde – med en video.

I videoen afslører vi alle præmierede billeder (Bronze, Sølv og Guld medaljer) samt kåringer til Årets fotograf i de forskellige kategorier og til sidst Årets dff Fotograf 2020.

dff ønsker stort tillykke til alle vindere ! ! ! 

-og håber at se jer igen i konkurrencen om at blive Årets Fotograf 2021, som du allerende nu kan læse mere om på nedenstående link.

Se resultaterne af konkurrencen om at blive

Årets Fotograf 2020

X
X