dff Academy Videoredigering

Videoredigering og color grading

Få intensiv træning i videoredigering med et kursusforløb i små hold, typisk 4 til 8 deltagere.

 

Vi starter med DaVinci videoredigering for deltagere, som enten har deltaget på tidligere dff DaVinci kursus og gerne vil have en genopfriskning eller opnået grundlæggende færdigheder på en anden måde. Vi forventer, at deltagerne har et meget grundlæggende kendskab til at hente filer ind, redigere og gemme en videofil.

Fotograf, underviser og supernørd Thomas Fechtenburg har forberedt et veltilrettelagt indhold, hvor man kommer hele vejen rundt, men selvsagt ikke så meget i dybden i DaVinci, som er et ekstremt stort og alsidigt program.

Dagens program, som du finder længere nede på siden, er sammensat med både instruktion og praktiske redigeringsøvelser, vi udleverer samme rå-video materiale til alle og gennemfører praktiske øvelser, efter en kort introduktion i how-to-do.

Med andre ord, det er en fordel at kende til videoredigering, men absolut ikke en forudsætning for at deltage.

Det er dog en forudsætning for deltagelse, at du medbringer en PC eller Mac med installeret DaVinci Resolve i nyeste version.

Link til free software

Det er også en god idé, at du medbringer en ekstern HD eller min 32GB USB til fildeling.

 

Tilmelding her

få tips og triks

Video redigering og color grading

DaVinci Resolve, et af verdens bedste video color grading værktøjer, er nok det mest udbredte værktøj i bl.a. Hollywood industrien og blandt high-end video/film teknikkere world wide.

Blackmagic DaVinci Resolve er de senere år blever opgraderet med mange nye og andre funktioner, så du i dag kan anvende samme software til hele dit workflow, altså importerer filer, redigere, colorgrade, arbejde med lyd, tekster & grafik og gemme i de rette fil formater.

Med andre ord, DaVinci har fulgt med tiden og dertil skal siges at der med fordel kan anvendes Blackmagic hardware, men det er absolut ikke et “must”. Følg trenden, gør som mange andre i foto / video branchen, se nærmere på DaVinci Resolve.

Det er rimeligt svært at finde instruktører som behersker både foto og video viden, samtidig med et indgående kendskab i DaVinci og f.eks. Premier Pro. Det er derfor en stor glæde at kunne præsenterer Thomas Fechtenburg, som mange kender fra den månedlige video på vores web forside hvor han giver tips & triks i bl.a. photoshop, har igennem flere år anvendt DaVinci Resolve til color grading og redigeret i Premier Pro, men er nu skiftet helt over til DaVinci Resolve.

Thomas viser hele sit workflow, så du kan hente inspiration og få nyt værktøj i kassen 🙂 og derefter skal du selv have hands-on.

Se også den nye video med Thomas på www.dff-photo.dk forside

Foto: Bent Nygaard Larsen

Dagens program er sammensat med både instruktion og praktiske redigering øvelser, vi udlevere samme rå-video materiale til alle og gennemfører praktiske øvelser, efter en kort introduktion i how-to-do.

Ankomst & morgenbrød kl. 09:00 + programgennemgang + eksempler og hands-on med udleverede videofiler fra 1 kamera.

Efter frokost ser vi på mere advanceret redigering, med bl.a. flere kameravinkler (med time code) som du selv kommer til at klippe sammen.

Med andre ord, det er en fordel at kende til video redigering, men absolut ikke en forudsætning for at deltage.

Det er dog en forudsætning for at deltage, at du medbringer en PC eller Mac med installeret DaVinci Resolve i nyeste version.
LINK til free software: https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/

Det er også en god idé at du medbringer en ekstern HD eller min 32GB USB til fildeling.

Så vil du have NY INSPIRATION & viden, og samtidig være med til at udveksle erfaringer med brug af netværket, så meld dig til dffAcademy mandag den 12. juni 2023 i Odense.

Kurset henvender sig til alle fotografer / videografer som arbejder med video, -reklame, -mode, -mennesker osv. 🙂

Vi glæder os til at modtage din tilmelding og se dig.

HUSK > > > tilmelding senest 5. juni 2023

 

 

 

Praktiske informationer

Mandag den 12. juni 2023
– ankomst kl. 09:00 slut kl. 16:00

Kursus titel: dffAcademy “DaVinci VIDEO redigering” 

Instruktør: Thomas Fechtenburg

Eventadresse: GRAKOM Møllekajen 7  3.th., 5000 Odense C

Pris: dff medlemmer 1.550,- kr. 
inkl. morgenbrød / frokost / drikkevare / kaffe / the
excl. moms

Alle fotografer kan deltage, også selv om du ikke er medlem af dff.

Pris: andre 3.100,- kr. 
inkl. morgenbrød / frokost / drikkevare / kaffe / the
excl. moms

Tilmelding senest 5. juni – der er deltagerbegrænsning på 8 personer.
Pladserne fordeles efter tilmeldingstidspunkt.
Der fremsendes faktura på mail, som skal betales inden deltagelse.

Der tages forbehold for ændringer og fejl i ovenstående.

 


Vi arbejder fortsat for fotograf branchen, og især for vores medlemmer, vil du støtte op omkring arbejdet – så meld dig ind i dff – se: https://dff-photo.dk/om/
 
 
Alle professionelle fotografer er velkommen til at komme med i vores offentlige Facebook Gruppe: https://www.facebook.com/groups/1952425448393692/
 
 
Medlem af dff? – Find eksklusiv medlemsinfo og vær med i dff netværket i vores medlemsgruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/104687976258326
X
X