C2C møde for medlemmer

“FOTOGRAFENS FARVEWORKFLOW STARTER MED EN KALIBRERING AF KAMERAET”

C2C mødet afholdes mandag den 19./6. kl. 18. – 21:30 hos Fotograferne Katrinebjergvej i Århus

“Få styr på dit kameras farver, og resten går som en leg!

Det lyder nærmest for godt til at være sandt, og faldgruberne er da bestemt også til stede.
Her deler dff kollegaer erfaringer med hinanden og  ser vi hvordan man laver kamera profiler, og kommer nærmere ind på hvad man skal være opmærksom på senere i farveworkflowet.”

Som fotograf med eget workflow der måske er justeret til optimale print efter egene filer, kan det være en udfordring at skifte udstyr, levere digitale filer ud af huset eller pludseligt skulle have printet billeder hos en anden print leverandør.

Har man faste kunder som forventer ensartet farve balance eller kampagner, der indeholder billeder / grafik, kan det være en stor udfordring at få den rette farvegengivelse på det endelige resultat.

Mange faktorer spiller ind, når farverne skal stå som ønsket på de forskellige platforme.
Er du frustreret over at skulle lave masker for at styre farverne selektivt i dine billeder, så vil du på dette C2C møde opleve at ICC profiler er nøglen og samtidig få en snak med dine dff kollegaer om udfordringer og problemstillingerne fra hverdagen.

FAKTA

C2C-møde er kun for dff medlemmer. Det er kollegaer som deler erfaringer og viden med kollegaer. Denne gang er det fotograf Gert Laursen fra Skive som har meget stor praktisk erfaring med farvestyring og ICC. Gert hjælper og underviser professionelle fotografer over hele landet med workflow, så her kan du få nye værktøjer til din produktion. 

Mødet starter med ankomst & netværk fra kl. 18 til 19 hvor der serveres en sandwich ell. lign.
Kl. 19 er der oplæg med et medlem og vi slutter kl. 21:30

Pris:
Der fremsendes faktura fra GRAKOM på kr. 250+moms inden mødet afholdes.

Tilmelding:
HER
Senest 12./6.

Adresse:
Fotograferne Katrinebjergvej
Katrinebjergvej 95a
8200 Aarhus N

X
X