Fotograf Elev Pris Modtager på NEXT

11 nyuddannede fotografer blev i dag fejret med udstilling af deres svendeprøvebilleder på NEXT i københavn, hvor de fremviste deres ekstremt høje niveau. Der blev uddelt svendebreve, holdt taler i massevis og uddelt præmier. dff var naturligvis på plads for at tildele fotograf elev prisen til en elev som har løst svendeprøven på et højt fagligt niveau og samtidigt givet beskueren en oplevelse ud over gennemsnittet.

Og prisen gik til...

Der var mødt mange op for at fejre de nye fotografer, som vi endnu en gang vil gi´et STORT TILLYKKE og velkommen i branchen, som færdig uddannede fagfotografer.

dff Fotograf Elev Prisen 2019 gik i København til en fotograf, som har vist et højt fagligt og stilsikkert niveau og stor alsidighed i sin svendeprøve portfolie og det var med stor glæde at vi i dag kunne give prisen til Martin Høyer.

Foto: Bent Nygaard

Med prisen fulgte, udover trofæet Viggo, bl.a. 2 års medlemskab af foreningen, samt deltagelse i arrangementer efter aftale, hvor Martin kan udbygge sit professionelle netværk gennem dff.

Velkommen til Martin Høyer og endnu en gang stort tillykke med resultatet! – Vi glæder os til at se dig i foreningen.

Foto: Bent Nygaard

 

Du kan se Martins svendeprøvebilleder herunder – klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

Martin Høyer / NEXT 2019

Fotograf Elev Pris modtager

Billeder fra overrækkelsen (foto: Bent Nygaard)

X
X