Fotograf Elev Pris Modtager 2019

Så blev der igen uddannet et hold super dygtige fotografer fra Medieskolerne i Viborg. I går holdt de 9 nye fotografsvende deres udstilling “AFTRYK” i Filmbyen i Aarhus, hvor der blev uddelt svendebreve, holdt taler og uddelt præmier – og selvfølgelig var dff på plads for at tildele fotograf elev prisen til en elev som har løst svendeprøven på et højt fagligt niveau og samtidigt givet beskueren en oplevelse ud over gennemsnittet.

Og prisen gik til...

Der var som vanligt mødt mange op for at fejre de nye fotografer, som vi endnu en gang vil gi´et STORT TILLYKKE og velkommen i branchen, som færdig uddannede fagfotografer.

dff Fotograf Elev Prisen 2019 gik til en fotograf, som har vist et højt fagligt og stilsikkert niveau og stor alsidighed i sin svendeprøve portfolie – og det var med meget stor glæde at vi i dag kunne give prisen til Chanett Koldsø.

Chanett er i forvejen et kendt ansigt i dff og har allerede tidligere på året vist, hvilket stort talent hun besidder, da hun i “Årets fotograf” konkurrencen blev kåret som Årets Fotograf i kategorien “Åben Klasse” og derudover havde flere billeder med som nåede både Guld- og Bronzemedaljer.

Vi glæder os til at følge dig og dine spændende billeder fremover – Endnu en gang kæmpe tillykke herfra.

Foto: Bent Nygaard

Med prisen fulgte 2 års medlemskab af foreningen samt kr. 5000,- som Chanett kan bruge på arrangementer i dff-regi de næste 2 år og dermed udbygge sit professionelle netværk gennem dff.

Endnu en gang stort tillykke med resultatet! – Vi glæder os til fortsat at se dig i foreningen.

Foto: Bent Nygaard

 

Du kan se Chanett’s svendeprøvebilleder herunder – klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

Chanett Koldsø / Medieskolerne 2019

Fotograf Elev Pris modtager

Billeder fra ferniseringen (foto: Bent Nygaard)

X
X