én dags InspirationCamp PORTRÆT

INVITATION til InspirationCamp PORTRÆT  –event for ALLE professionelle fotografer & videografer

Mandag den 15. november afholder dff event for ALLE professionelle fotografer & videografer, med indlæg og workshop med fotograf Nevzat Basaran

På grund af corona har vi ikke kunne afholde det sædvanlige UpDate arrangement de seneste 2 efterår, så det er med ekstra stor glæde vi kan byde velkommen til 1 dag (ankomst kl. 09 / 09:30 – 16:00) med fagligt netværk, inspirationforedrag & workshop hvor hovedvægten ligger på PORTRÆT.
Seneste tilmelding er den 12. november 2021 kl. 16:00

få ny inspiration til dine billeder

På InspirationCamp PORTRÆT er der lagt hovedvægt på ………. selvfølgelig portræt, altså opstilling / posering / lys / kameravinkler / valg af objektiv osv.

Det moderne portræt er stærkt inspireret af modebranchen, så fotograf Nevzat Basaran som er SONY ambassadør, og meget kendt bryllupsfotograf i og unden for danmarks grænser, viser hvordan han anvender sign helt egen stil fra bryllup & mode foto over i portrætfotografiet.

Nevzat arbejder ofte med det naturlige lys, men i denne mørke tid -og som opblødning, arbejder han på denne workshop også med super fedt LED lys fra Focus Nordic.

Nevzat viser hele workflow, så du kan hente inspiration og få nyt værktøj i kassen 🙂

Vi starter med ankomst fra 09:00 til 09:30 ( der er kaffe/the og lidt morgenbrød ) og slutter senest kl. 16:00. Der er naturlige pauser og frokost pause indlagt i dagens program som er sammensat med både foredrag med Nevzat, hvor han viser billedeksempler, og med praktiske opstillinger og eksempler på hvordan han arbejder med poseringer, samt en rent praktisk workshop hvor deltagerne kommer til at arbejde i mindre grupper med eget medbragt udstyr.
Der vil også være mulighed for at låne det nyeste SONY kamera udstyr f.eks. SONY Alpha A1, SONY Alpha A7, SONY objektiver og derudover er der super lækkert LED lys (både 230 vort og batteri) til rådighed fra Focus Nordic.

Begge leverandørmedlemmer vil i øvrigt være repræsenteret på dagen, så du kan spørge eksperterne til råds og se / prøve udstyret.

Så vil du have NY INSPIRATION, og samtidig være med til at udveksle erfaringer med brug af netværket, så meld dig til InspirationCamp PORTRÆT mandag den 15. november 2021i København.

Mødet henvender sig til alle fotografer / videografer som arbejder med portrætfoto, modebilleder, virksomhedsportrætter – mennesker 🙂

Vi håber du vil deltage og få inspiration, blive opdateret samt få en god snak med dine kollegaer.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding og se dig.

HUSK > > > tilmelding senest 12. november 2021 kl. 16:00

Er du ikke medlem af dff endnu, men gerne vil med og opnå den store rabat og samtidig få glæde af dff’s mange andre medlemstilbud , kan du nå at melde dig ind såfremt du opfylder kravene for medlemsskab.

Læs mere om dine muligheder og priser for medlemskab her: www.dff-photo.dk/priser

PORTRÆT

InspirationCamp 2021

PORTRÆT

Foto: Nevzat Basaran

om at posere

Nevzat Basaran

At posere dit par er et vigtigt element i en fotosession – afhængig af det resultat du vil opnå, kan du i nogen tilfælde dirigere parret frem for at posere og det kræver en god kemi mellem dig og parret. Det kræver at du som fotograf bryder isen, men hvordan gøre man lige det? Der er mange måder at gøre det på, men jeg vil alligevel tillade mig at komme nogle af mine tips

Det er ingen hemmelighed, at for at bryde isen og skabe en god kemi, så skal du også gøre dit for at skabe de bedste rammer. Det skal jo gå begge veje. Det er ikke for sjov skyld man siger, der skal to til tango 😊
Så snak til dem, eller rettere snak MED dem, som var det dine venner! Stil åbne spørgsmål. Lær dem bedre at kende. For hvordan skal du ellers opdage deres behov og ønsker?
Det er din opgave som fotograf, at dit par føler sig tryg og har tillid til dig. For i sidste ende, ønsker begge parter jo komme ud med det perfekte resultat📸

Så øv dig i hv-ordene og bliv ved med at stille spørgsmål. Lær parret bedre at kende. Lad dem føle at du er deres ven, så de åbner sig mere op for dig og glemmer alt om at det er en fotograf der står foran dem. Gode spørgsmål kan være alt fra “Hvordan mødte I hinanden”? til “Lad mig høre jeres historie”. Efter noget tid, skal du nu til at dirigere dem. Her kan du roligt bede dem om, at de skal forestille sig at være på Antarktis og at de fryser. “Hvordan vil I kramme hinanden for at få og holde på varmen”? For at få et roligt og romantisk billede.
“Kram hinanden og træk vejret dybt. Bare nyd dette øjeblik”. Hvis du vil have kærligheden mere frem.
Hvis du vil have et sjovt billede, kan du spørge, om han vil give hende et kys. Hun behøver ikke at give lov.
Forestil jer vi skyder billeder for VOGUE”.
Og så er det her du som fotograf klikker løs og fanger de naturlige momenter.

Der findes utallige mange andre “diregeringer” der kan bruges. Disse var nogen jeg har haft succes med at bruge. Med disse kan du bringe det bedste frem hos dit par så resultatet bliver unik.
Og er det ikke det der i sidste ende er meningen med det hele?

Foto: Nevzat Basaran
Foto: Nevzat Basaran

Pris & info

Alle som arbejder med billeder og/eller video er meget velkommen til at deltage i InspirationCamp PORTRÆT. Det er altså på ingen måde et krav at man er medlem.

Er du ikke medlem af dff endnu, men gerne vil med og opnå store rabatter og samtidig få glæde af dff’s mange andre medlemstilbud, kan du nå at melde dig ind såfremt du opfylder kravene for medlemsskab.

Læs mere om dine muligheder og priser for medlemskab her: www.dff-photo.dk/priser

Husk ……

at medbringe eget foto / video / lys udstyr samt PC / Mac til eventuel billedbehandling samt ekstern HD eller USB Pen til deling af data.

Samarbejdspartnere

Sony Nordic Denmark er Platinum Sponsor for InspirationCamp og stiller en masse udstyr til rådighed for deltagerne, så vil du teste ”Eisa Best Product Camera of the Year 2021-2022” SONY Alpha 1 eller overveje du nye SONY objektiver, har du muligheden her.
Du er velkommen til at medbringe eget udstyr og lave sammenligningstest´s med SONY udstyret.

FocusNordic levere alt diverse tilbehør, så du kan prøve at arbejde med batteri LED lamper og meget andet . . . . . .  

PRIS

Alle professionelle fotografer, videografer, assistenter og ansatte, herunder elever

1 dages foredrag og workshop inkl. forplejning 
kr. 1.450,-

ansøgning finder du her: https://medlem.dff-photo.dk/login

Der fremsendes faktura efter den 12. november som er deadline for tilmelding.

Faktura skal betales inden deltagelse.

Har du behov for samkørsel, kontakt dff som kan koordinere.

 

Adresse:

Fotograf Nevzat Basaran

Fjeldhammervej 17

2610 Rødovre – København

Start / ankomst: 09:00 – 09:30

Slut senest kl. 16:00

 

dff / Dansk Fotografisk Forening er en branche-, netværks- & non- profit organisation for fagfotografer og professionelle fotografer/videografer der lever af at fotografere, arbejde med billeder samt video.

dff startede i 1879 og er dermed en af verdens ældste foreninger for professionelle fotografer.

X
X