én dags InspirationCamp VIDEO

INVITATION til InspirationCamp  –event for ALLE professionelle fotografer & videografer

Tirsdag den 7. december afholder dff event for ALLE professionelle fotografer & videografer, med indlæg og workshop med Bestseller fotograf / videograf Nicolai Brix

På grund af corona har vi ikke kunne afholde det sædvanlige UpDate arrangement de seneste 2 efterår, så det er med ekstra stor glæde vi kan byde velkommen til 1 dag med fagligt netværk, inspirationforedrag & workshop hvor hovedvægten ligger på video.
TILMELDING
Seneste tilmelding er den 1. december 2021.

SONY & FocusNordic udstyr - eller dit eget til

foredrag & workshop

Alle som arbejder med video og -eller foto er meget velkommen til at deltage i dagens InspirationCamp VIDEO med fotograf og videograf Nicolai Brix.
Det bliver inspirerende, lærerrigt hvor alle kan få tips og triks med hjem. 
Du kan tage dit eget udstyr med, og har du ikke videoudstyr, men er nysgerrig på hvad der skal til / hvad du skal købe / teste dit eget op i mod det nyeste, ja så er dette dagen hvor du har en helt unik mulighed for at arbejde med ”Eisa Best Product Camera of the Year 2021-2022” SONY Alpha 1 og andet professionelt udstyr fra SONY. FocusNordic levere også udstyr til InspirationCamp, så du kan afprøve en masse super fedt gear til både foto og video.

Du kan godt forvente at blive både inspireret og udfordret, samtidig er der god tid til fordybelse og gruppearbejde / løsning af opgaverne som indgår i dagens workshop.

Fotograf og Videojournalist / Videograf Nicolai Brix, som har en mangeårig erhvervsmæssig erfaring i branchen, starter med at vise eget arbejde. Du vil kunne hente en masse faglig inspiration allerede fra morgenstunden.

Derefter bliver der “hands-on” – så Nicolai viser hvordan han arbejder hvorefter det bliver din egen tur.

Dagen rundes af med evaluering af video produktionerne, så du bør medbringe egen Mac / PC til at klippe video sammen på samt en ekstern HD eller USB til deling af data.

Der er morgenbrød. frokost og kaffe/vand dagen igennem inkl. i deltagerprisen.

Dagens program

08:30 ankomst til kl. 09:00
09:00 start – velkomst og intro med dff
09:10 LeadIT – hvem er det ? med Henrik Madsen
09:30 Nicolai Brix foredrag
12:00 Frokost og fagligt netværk
12:45 Workshop / hands-on
15:30 Evaluering af produktioner / afslutning

 

Er du medlem kan du deltage i InspirationCamp til en helt speciel pris, se Priser.

Er du ikke medlem af dff endnu, men gerne vil med og opnå gode priser og samtidig få glæde af dff’s mange andre medlemstilbud , kan du nå at melde dig ind såfremt du opfylder kravene for medlemsskab.

Læs mere om dine muligheder og priser for medlemskab her: www.dff-photo.dk/priser

InspirationCamp VIDEO

tirsdag den 7. december

Foto: Nicolai Brix

Nicolai Brix

Nicolai Brix har taget rejsen fra starten af årtusindet hvor det var stills med fokus på portræt og fotojournalistik til i dag at have ansvaret for videoproduktion i en Europas største modebrands… hvor han skyder store fashion kampagner… også stills.

Nicolai viser eksempler på sit arbejde og her kommer du med bagom produktionerne og ser hvordan tingene blev skabt. Det er alt fra store videoproduktioner til de mindre hurtige produktioner som stadig skal ligne mere end de er.

Nicolai kommer også ind på hvordan det var at gå fra at være uddannet skovarbejder til at i dag sidder i et stort internationalt modehus. Det handler om forretning, image og branding. Hvordan udviklede han forretningen og hvorfor er han i dag endt som ansat.

Der vil selvfølgelig være teknik igennem hele foredraget, men mindst lige så meget inspiration til hvordan man selv udvikler sig som fotograf og holder sig relevant.
Og der må spørges så meget der vil.

Foto: Nicolai Brix
Foto: Nicolai Brix

LeadIT

Den globale skokoncern ECCO, har i forbindelse med deres hovedkontor i Bredebro, etableret en udstilling, hvor gæster kan lære om virksomhedens historie, værdier og udvikling inden for teknologi, design og produktion igennem de sidste 50 år.

Udstillingen er udviklet i et tæt samarbejde mellem ECCO og den hollandske arkitektvirksomhed Kossmanndejong.

Ved hjælp af interaktive elementer samt lyd bliver gæsterne taget med på en læringsoplevelse inden for læder- og skoproduktion. Produktionsprocessen bliver forklaret ved hjælp af syv interaktive borde, der trin-for-trin viser, hvordan en ECCO sko bliver lavet. 

LeadIT er stolte af at være leverandør på udarbejdelse af alt video og lyd indhold til udstillingen.

LINK til projektet

Pris & info

Alle som arbejder med billeder og/eller video er meget velkommen til at deltage i InspirationCamp VIDEO. Det er altså på ingen måde et krav at man er medlem for at deltage i InsporationCamp.

Er du ikke medlem af dff endnu, men gerne vil med i dff og opnå store rabatter og samtidig få glæde af dff’s mange andre medlemstilbud , kan du nå at melde dig ind såfremt du opfylder kravene for medlemsskab.

Læs mere om dine muligheder og priser for medlemskab her: www.dff-photo.dk/priser

Husk ……

at medbringe eget foto / video udstyr (+ evt. lyd&lys udstyr) samt PC / Mac til billedbehandling samt ekstern HD eller USB Pen til deling af data.

Samarbejdspartnere

Sony Nordic Denmark er Platinum Sponsor for dff InspirationCamp og stiller en masse udstyr til rådighed for deltagerne, så vil du teste ”Eisa Best Product Camera of the Year 2021-2022” SONY Alpha 1 eller overveje du nye SONY objektiver, har du muligheden her.
Du er velkommen til at medbringe eget udstyr og lave sammenligningstest´s med SONY udstyret.

FocusNordic levere alt diverse tilbehør, så du kan prøve at arbejde med f.eks. en Gimbal, batteri LED lamper, trådløse mikrofoner, eksterne monitor skærme og meget andet . . . . . .  

PRIS

Alle professionelle fotografer, videografer, assistenter og ansatte, herunder elever

1 dages foredrag og workshop inkl. forplejning 
kr. 1.450,-

Medlemmer kan søge kr. 1.000 i tilskud senest 1 md. efter event

Dermed bliver prisen for workshop inkl. forplejning 
kr. 450,-

ansøgning finder du her: https://medlem.dff-photo.dk/login

Der fremsendes faktura efter den 1. december som er deadline for tilmelding.

Faktura skal betales inden deltagelse.

Har du behov for samkørsel, kontakt dff som kan koordinere.

 

Adresse:

LeadIT ApS 
Blækhatten 33B
5220 Odense SØ

LINK


Ret til ændringer forbeholdes.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer i corona retningslinger, anvisninger og begrænsninger for gennemførelse af InspirationCamp.
I tilfælde at aflysning pga. corona tilbagebetales deltagerbetalingen, dog med eventuelt fradrag af omkostninger til bestilt forplejning & lokale.

Workshop beskrivelse

Foto: Nicolai Brix
Foto: Nicolai Brix
Foto: Nicolai Brix
Foto: Nicolai Brix
Foto: Nicolai Brix

Workshop – VIDEO
Nicolai Brix

Der er i disse år fokus på video. Mange kunder vil have både stills og video. Der vil både være noget for den fotograf der ikke har taget springet til video endnu, men gerne vil og til den fotograf der allerede er kommet godt i gang og vil tage det næste skridt.

Workshoppen vil tage udgangspunkt i en klassisk ”one man band” produktion og alle de ting der bliver vist vil man kunne tage direkte med hjem. Der vil være SONY kameraer man kan prøve at arbejde med samt alt det udstyr (lyd, lys, gimbal / stativ / slider)  Nicolai bruger i sin dagligdag til at gøre det hele nemmere.

Den første del vil fokusere hvilket udstyr Nicolai bruger og har udvalgt gennem mere en 10 års arbejdes som VJ (videojournalist) og professionel fotograf. Her kommer der en masse tips og tricks til at løse opgaverne smartere og hurtigere. Vi vil prøve de enkelte teknikker og udstyr af, så der er masser af ”hands on” i denne workshop. Vi vil komme omkring hvorfor er 4k så vigtigt, hvilket lys skal man vælge osv. Hvad skal man som minimum have med hjem af video og lyd materiale. Det er som sagt ”hands on” hele vejen igennem dagen med øvelser hvor man kan afprøve teknikkerne i praksis.

Efter frokost vil der blive lavet praktiske setups, med fokus på det gode interview. Vi starter med 1 kamera, simpel mikrofon og naturligt lys. Derefter bygger vi op med 1 lampe og ender med at 4 kameraer, en masse lys og flere interview personer. Step-by-step. Du vil blive en vigtig del af det hele og få lov at sætte lys, filme og til sidst få tips og tricks til at redigere. Du vil gå derfra med følelsen at interviewet og video i særdeleshed slet ikke er så farligt enda.

dff / Dansk Fotografisk Forening er en branche-, netværks- & non- profit organisation for fagfotografer og professionelle fotografer/videografer der lever af at fotografere, arbejde med billeder samt video.

dff startede i 1879 og er dermed en af verdens ældste foreninger for professionelle fotografer.

X
X