QM & SQM Workshop

juni, 2019

tor20jun(jun 20)9:30fre21(jun 21)16:30dffQM & SQM Workshop

Event detaljer

“Den som står stille går reelt baglæns”

Det er ikke kameraet, softwaren eller lyset som gør dig til en bedre fotograf, det ved vi sikket alle sammen……….

MEN gør DU SELV noget for at opkvalificerer dit faglige niveau ?

DU har muligheden NU !

– start dit livs største faglige rejse, med international anderkendt instruktør !

Vi afholder kvalifikation QM & SQM WorkShop på kanten af FAXE Kalkbrud med masser af ”hands-on”, inspiration og tid til location optagelser med modeller.

Det er et 2 dags kursus/WorkShop den 20. og 21. juni, som afholdes på engelsk, med Martin Grahame-Dunn, hvor den faglige udvikling er i højsæde.

Økonomien og tiden er self. to vigtige parameter. Vi har vi fundet et helt unikt sted, et kursuslokale med direkte udgang til fede locations, som du kun finder dette ene sted i DK og samtidig er det overnatningsmulighed i enkelt eller dobbelt værelse.

Det er absolut IKKE en forudsætning eller betingelse du har deltaget i tidligere kvalifikations kursus for at deltage her, men du skal have en dff Master.

Målet med kurset er at give dig værktøjer & inspirerer, så du udvikler dine fotografiske kundskaber og bliver i stand til at fremstille et billede panel på QM niveau, med 20 billeder.

Er du QM kvalificeret, vil du også kunne bruge kurset til at komme videre i din faglige udvikling med et SQM projekt, eller måske blive motiveret til at udfordre dig selv med endnu et QM panel udenfor dit daglige virke eller blive presset ud af din komfortzone.

 

Kontakt dff på 22 56 90 10 for dine muligheder, program og pris.

 

Tid

20 (Torsdag) 9:30 - 21 (Fredag) 16:30

X
X