Gå-Hjem-Møde på NORDJYSKE Medier

april, 2019

man15apr18:00man21:15dffGå-Hjem-Møde på NORDJYSKE Medier

Event detaljer

GRATIS gå-hjem-møde

NORDJYSKE Medier er den næstældste medievirksomhed i Danmark med en historie, der går tilbage til 2. januar 1767

dff har arrangeret rundvisning i et af verdens mest moderne mediehuse. Mandag den 15. april kan du møde 2 af danmarks bedste sportsfotografer, som begge lige er blevet hædret ved PF Årets Pressefoto ceremoni i København.

NORDJYSKE Medier er meget meget mere end sportsfotografi, kom med denne aften og få en rundvisning i Mediehuset og få en indblik i fotografernes hverdag og arbejdsopgaver og hvilke krav og forventninger som stilles til dem. De skyder både stills og video samt redigere.
Fotograf Claus Søndberg, bedste Sportsfoto – Årets Pressefoto 2019, og fotograf Hans Ravn, andenplads ved Årets Pressefoto 2019, og vil stå for et indlæg set med fotografernes øjne.

Fra første dag med det formål at nytte og fornøje.

NORDJYSKE Medier er kendt for at være en af de mest moderne medievirksomheder i verden med et bredt udbud af medier og en fuldt integreret måde at arbejde på i redaktion, salg og produktion. NORDJYSKE Medier udgiver dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende og 29 lokale ugeaviser.

NORDJYSKE Medier står bag Danmarks første 24 timers tv-kanal, 24NORDJYSKE, websitet nordjyske.dk, en række nærlokale websites og tre radiostationer. Desuden står NORDJYSKE Medier for distribution af aviser og reklamer i Nordjylland gennem NORDJYSKE Distribution.

I nyere tid har NORDJYSKE Medier udvidet fokus til at omfatte flere digitale aktiviteter. Nordiske Medier udgiver nyhedsbreve til erhvervslivet i både Danmark, Sverige og Norge og Jubii.dk er et digitalt medie med fokus på fritid og underholdning.

 

Program & Tilmelding & Adresse

18:00 – 19:00 Ankomst og let anretning
19:00 – 19.45 Rundvisning hos NORDJYSKE Medier
19.45 – 21.15  Oplæg fra fotografer, snak og spørgsmål til pressefotografers hverdag med stills og video
21.15   Afrunding

Alle er velkommen

Mødested kl. 18:00 er ved hovedindgangen på Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø


Claus Søndberg og Hans Ravn. Foto: Lars Pauli

 

Årets sportsbillede Foto: Claus Søndberg

Tid

(Mandag) 18:00 - 21:15

X
X