Vind en SPYDER 3 Elite

Skrevet af

TILMELD DIG I DAG TIL “åbent” seminar mandag den 28. februar 2011

Farvestyring for fotografer -deltager de hurtige i lodtrækningen om

en Datacolor Spyder3Elite fra Foto/C Professional.

I èn-dags seminaret, som afholdes mandag den 28. på Hotel Comwell i Middelfart kl. 09:00 til 16:00,  ”Farvestyring for fotografer – hvordan får du styr på farverne i dit workflow?” vil farvestyringsekspert og fotograf Klaus Bjarner fra det Schweiziske firma Datacolor gennemgå hele processen helt fra start og i jordhøjde til at slutte af med avancerede teknikker som softproof.

Foredraget vil starte med en grundig gennemgang af teorien bag farvestyring, som vil gøre den praktiske del af kalibreringen samt forståelsen af hvad der foregår meget lettere. Du vil lære hvordan du farvekalibrerer og sikrer korrekte farver i hvert enkelt skridt af dit workflow fra optagelsen af billedet, til redigeringen og til slut output på enten print, skærm eller fil til bureau/trykkeri. Når du er fårdig vil du vide hvordan du kan farvekalibrere hele dit workflow og få korrekte og ens farver på både skærm og printer. Medbringer du din notebook vil du også have mulighed for selv at gennemføre en kalibrering på den i slutningen af kurset.
Seminaret er “åbent” det vil sige for både medlemmer og IKKE medlemmer af photo-dk/Dansk Fotografisk Forening og prisen er kr. 1.145.
Tilmelding: Send en mail til Bent Nygaard på bnl@dff-photo.dk eller ring på mobil 22569010 – sidste tilmelding er den 20. februar kl. 24.00

Mandag den 28. februar

kl. 09.00 – 12.00 Èn dags seminar i farvestyring for fotografer – hvordan får du styr på farverne i dit workflow? (se teksten ovenfor)

kl. 12.00 – 13.00 Frokost

kl. 13.00 – 16.00 Seminar og praktisk workshop med farvestyrring og kalibrering af eget udstyr

Pris: mandag den 28. februar inkl. kaffebuffet med brød, juice,frugt, frokost inkl. vand, kaffe m.v.    kr.  1.145,-

Medlemmer af photo-dk/dff kan søge kr. 500 i tilskud.

Tilskud SKAL søges inden 3 mdr. efter arrangementet er afholdt.

Pris eksempel: kr. 1.145 minus tilskud kr. 500 = netto kr. 645,-

SKYND DIG – TILMELD DIG INDEN DEN 15. februar og deltag i lodtrækningen . . . .

Datacolor Spyder3Elite hører ikke blot til en af markedets mest præcise kalibratorer, med er også uden sammenligning den nemmeste at bruge.

Tilslut kalibratoren til din USB port, svar på hvilken type skærm / projektor du vil kalibrere og 2.5 minut senere er din skærm/projektor kalibreret.

Du har nu ægte farver, korrekt kontrast og det optimale sort niveau på skærmen. Enklere kan det ikke gøres.

Spyder3Elite klarer naturligvis uden problemer at farvekalibrere blanke skærme, som blandt andet kendes fra Apples iMac samt MacBook og MacBook Pro, hvilket kun ganske få kalibratorer klarer.

Ved derefter at kalibrere sin skærm regelmæssigt en gang om måneden sikrer man, at skærmen altid viser et korrekt billede.

1 kommentar