Tryg & dff

Skrevet af

Samarbejde om helt ny forsikringsmulighed i den danske fotobranche

Tryg & dff har udviklet en helt ny og unik forsikringsmulighed for fotografer der er medlem af dff.

Aftalen er stærkt inspireret af dff´s samarbejde med PPA (Professional Photographers of America) og dermed endnu et bevis på at internationale samarbejder er gavnlige på flere måder.

 

Samarbejdet startede med et ønske fra vores medlemmer om en “værktøjsaftale” på det dagligdags udstyr som er med i tasken.

Ofte pakkes fototasken efter opgave, altså er det ikke det samme som ligger i tasken hver gang man er på opgave, og dermed er der normalt behov for en helt eksakt udstyrsliste med diverse serie nr. – hvis uheldet er ude.

Yderligere er der også en Data Back-Up løsning inkluderet i aftalen, hvis dine data går tabt.

 

I dag skifter mange fotografer udstyr jævnligt og dermed kan det være en opgave i sig selv at holde udstyrslisterne opdatere med serie nr. og der ud over er der diverse lovpligtige forsikringer, ulykke, brand og bilforsikringer som også skal vedligeholdes og strikkes specielt sammen til fotograferne.

Derfor har vi undersøgt mulighederne og har indgået en aftale med Tryg Forsikring som er helt unik.

 

Aftalen indeholder erhvervsskadeforsikringer, herunder Løsøre – Erhvervsansvar – Bygning – Arbejdsskade – Indehaverskade – Auto – Erhvervsrejse

Tryg vil kontakte medlemmer af dff og infomere om hvilke fordelsdækninger som er helt unikke i forbindelse med “spiciel dækning på fotografisk udstyr”

Bliver du ikke kontaktet, har du spørgsmål eller ønsker du en hurtigere kontakt, så er du meget velkommen til at ringe til Key Account Manager Severin Finderup på 40 43 47 97

 

Comments are closed.