Spor 1 på UPDATE bliver et HIT

Skrevet af

med Jen Hillenga fra USA på Bella Sky, designer tøj, design location, design biler og vind et ophold for 2 personer

Update 2011 Spor 1 “mennesker med Jen” kommer der  8 alm. mennesker som modeller.

Foto: Mette Lyck

De 6 piger og 2 fyre bliver “frisket op” af en make-up artist og designer Lasse Spangenberg iklæder pigerne i de nyeste kjoler.

Workshoppen starter kl. 09:00 mandag den 29. / 8.  i fælles forum og Jen vil vise hvordan hun arbejder, hvorefter deltagerne deles op i mindre hold (3 – 5 fotografer) med modellerne og 3 hold bliver inde på designer hotellet Bella Sky Comwell og 3 hold går eksteriør.

Udenfor Bella Sky, som i sig selv er en fed location, har vi sørget for at der holder 2 nye Audi biler, som også kan bruges til foto shoot.

Dagen afbrydes af frokostpause & leverandørmesse, så der er 2 timer pause i workshoppen.

Kl. 13:00 starter vi op igen, denne gang har modellerne andet tøj på og holdene bytter om, så de der var inde først går nu eksteriør.

Du har mulighed for at tage nogle fantastiske billeder, fotograf Mette Lyck har tidligere fotograferet nogle af Lasses kjoler, se nedenfor.

HUSK DIT KAMERA m.v. hvis du deltager på denne workshop.

Vind et ophold for 2 personer på Bella Sky Comwell

I forbindelse med denne workshop, har vi i samarbejde med Bella Sky Comwell planlagt at de deltagende fotografer kan indsende max 10 færdigbehandlede billeder til os senest 14 dage efter UPDATE 2011.

De vil så deltage i en konkurrence (dommerpanelet består af Jen Hillenga + Bella Sky salgsdirektør Morten Jensen + én repræsentant fra photo-dk/dff) hvor billederne vises på vores site.

Fotografen afgiver på ingen måde ophavsretten til billedet/billederne, så de må kun anvendes til andet formål med forudgående aftale med fotografen. Altså må dit billede ikke anvendes af andre end photo-dk/dff, og kun i forbindelse med omtale af arrangementer i foreningen.

Nærmere info gives på dagen om indsendelse m.v.

Foto: Mette Lyck

Foto: Mette Lyck

1 kommentar

  1. Tomas
    31. august 2011 on 09:32

    Flotte billeder.
    Øv, jeg ikke kunne deltage! Det er altid smadder hyggeligt at være med sammen med andre DFF medlemmer!

    Tomas