SEMINAR og GENERALFORSAMLING – TILMELDING

Skrevet af

Søndag den 27. februar afholdes seminar samt generalforsamling og mandag den 28. afholdes heldags seminar med fotografens workflow i praksisSom noget nyt afholder vi en lang række små seminar (som er åbne for alle tilmeldte) og slutter dagens program med den ordinære generalforsamling i photo-dk/Dansk Fotografisk Forening, hvor der er GRATIS adgang for medlemmer til generalforsamlingen søndag den 27. februar kl. 16.15.

For de fotografer som vil udbygge netværket og samtidig have styr på et farvekalibreret workflow, er der mulighed for at overnatte på Hotel Comwell i Middelfart (værelse bestilles i forbindelse med tilmelding) og deltage i én dags seminar mandag den 28. februar med farvestyringsekspert Klaus Bjarner fra Datacolor. Læs mere her

Arrangementet afholdes centralt i landet, på Hotel Comwell i Middelfart, og der er mulighed for at deltage i søndagens program inkl. generalforsamling samt hyggemiddag og / eller mandagens seminar.

Søndagen starter med morgenkaffe og et spændende seminar med Henrik Malmgreen som vil gennemgå hvordan man kommer i gang med at optage video med DSLR samt redigering og dermed også gennemgang af de forskellige videoformater samt hele lyd siden, hvilket er en ny verden for mange still fotografer. Henrik har testet Canon 7D med en video som er fra vores landsmøde UPDATE 2010 – LINK TIL VIDEO - og det er udgangspunktet for diverse eksempler med simpel redigering og kan dermed give dig inspiration til at komme i gang og drage egne erfarringer.

Efter frokost vil vi fortsætte med forskellige korte seminar bl.a. Årets FotografElev, Årets Fotograf, én af verdens bedste bryllupsfotografer (kåret af WPPI), salg af arkivbillder på egen hjemmeside samt billedbehandling med ét klik og lige inden generalforsamlingen er der et meget lærerrigt seminar som kan sparer dig for både tid, materialer, penge og ærgelser og samtidig hæve din arbejdsglæde og produktion.

Så er det tid til den ordinære generalforsamling i Dansk Fotografisk Forening, indkaldelsen er sendt ud med post den 25. januar 2011 – (kan også læses HER) og efter generalforsamlingen er der fælles hyggemiddag – et uofficielt netværks arrangement. Adgang til generalforsamlingen kl. 16.15 er gratis, info og priser på de øvrige aktiviteter finder du nederst på denne side.

Hvis du har lyst til at overnatte på hotellet, så bestil værelse ved tilmelding til arrangementet – husk at afregne værelse inden afrejse. Vi har forhandlet en special pris ved bestilling samlet via sekretariatet.

Mandag morgen starter vi med at se verden i farver :-)  også for dem som ikke har været med til søndagens arrangement, så vi afholder et seminar hvor alle har mulighed for at tilmelde sig.

Èn dags seminar i farvestyring for fotografer – hvordan får du styr på farverne i dit workflow?

Hvis du i dag arbejder på en monitor der ikke er farvekalibreret er jeg sikker på, at du kender følelsen af usikkerhed når du sender et færdigredigeret arbejde afsted til kunden…er mit arbejde korrekt? Ser kunden nu også det jeg ser? Og hvad er din respons når kunden ringer og siger at farverne på billederne ser forkerte ud? Løsningen hedder farvekalibrering. Hver eneste skærm viser forskellige farver, og kun ved at farvekalibrere den kan du sikre dig, at de farver du ser på skærmen og redigerer ud fra er korrekte, og kun derved kan du sikre kvaliteten i det arbejde du afleverer. I sit foredrag vil farvestyringsekspert og fotograf Klaus Bjarner fra det Schweiziske firma Datacolor kaste mere lys over hele processen og på en time bringe farvestyring ned i jordhøjde med en gennemgang af, hvordan man får et farvekalibreret workflow, hvilke fordele det giver og hvilke værktøjer der skal bruges. Foredraget vil være på dansk. Der vil være printere og kamera fra Canon, så du selv kan prøve at arbejde med fremstilling af farveprofiler og kalibrere udstyret. Du er også meget velkommen til at medbringe dit eget udstyr, PC / MAC labtop eller stationær samt skærm og printer. SE OGSÅ INFO HER

Program:

Søndag den 27. februar

kl. 09.30 – 10.00 Morgenkaffe og indskrivning

kl. 10.00 – 10.10 Velkomst

kl. 10.10 – 11.45 Video optagelse og redigering med Nikon/Canon DSLR kamera

kl. 11-45 – 13.00 Frokost

kl. 13.00 – 13.30 Hvad betyder det at få den flotte tittel Årets fotografelev 2010/11? At jeg er færdig med at lære?

kl.13.30 – 14.00 Hvad giver inspirationen til de flotte billeder for Årets Fotograf?

kl.14.00 – 14.30 Flot anerkendelse til medlem af photo-dk/dff fra WPPI -og du kender ham . . . .

kl. 14.30 – 15.00 Salg af arkivbilleder fra din egen hjemmeside – i2u erfaringer af reklamefotograf Mogens Skov og Keld Nielsen

kl. 15.00 – 15.20 Billedbehandling med ét klik – lyder det som en drøm? -ikke med de nye “styles” til adobe Photoshop

kl. 15.20 – 16.00  Miniseminar og opvarmning til morgendagens seminar om farvestyring / farveprofiler

kl.16.00 – 16.15 Kaffepause

kl.16.15 – 18.00 Generalforsamling for medlemmer af photo-dk/dff (GRATIS ADGANG)

kl.19.00 – ?         Fælles hyggemiddag – uofficiel netværks arrangement i hyggelige rammer

Mandag den 28. februar

kl. 09.00 – 12.00 Èn dags seminar i farvestyring for fotografer – hvordan får du styr på farverne i dit workflow? (se teksten ovenfor)

kl. 12.00 – 13.00 Frokost

kl. 13.00 – 16.00 Seminar og praktisk workshop med farvestyrring og kalibrering af eget udstyr

Priser:

Seminar- søndag den 27. februar inkl. kaffebuffet med brød, juice,frugt, frokost inkl. vand, kaffe m.v.       kr. 1.145,-

Netværks Aften Arrangement- søndag den 27.februar 2 retters middag hertil serveres 2 gl. husets vin  kr.   395,-

Seminar- mandag den 28. februar inkl. kaffebuffet med brød, juice,frugt, frokost inkl. vand, kaffe m.v.    kr.  1.145,-

Overnatning- der kan bestilles enkelt eller dobbeltværelse hos Bent Nygaard i forbindelse med tilmelding, værelse afregnes direkte med hotellet inden afrejse – pris per person inkl. morgencomplet kr. 745,-

Medlemmer af photo-dk/dff kan søge kr. 500,- i tilskud, der kan kun søges ét tilskud pr. medlem for dette arrangement uanset om man deltager den ene eller begge dage.

Der kan IKKE søges tilskud til Netværks Aften Arrangement alene.

Tilskud SKAL søges inden 3 mdr. efter arrangementet er afholdt. Anvend denne ansøgning- KLIK

Pris eksempel: Deltagelse søndag i alle seminar og generalforsamling kr. 1.145 minus tilskud kr. 500 = netto kr. 645,-

OBS! DET ER GRATIS AT DELTAGE I GENERALFORSAMLINGEN


Tilmelding:

Skriv en mail til Bent Nygaard på bnl@dff-photo.dk eller ring på tlf. 22 56 90 10

Husk at skrive i mailen hvad du ønsker at deltage i:

1. søndag den 27./2.  hele dagen = kr. 1.145,-

2. søndag den 27./2.  hele dagen inkl. aften arrangement = kr. 1.540,- (+ evt. overnatning)

3. Mandag den 28./2. = kr. 1.145,-

SIDSTE TILMELDING er 22. februar 2011  kl. 24.00


3 kommentarer

  1. Mogens Skou
    27. januar 2011 on 08:42

    Holder gerne indlæg om det nye Image2use.dk