sæt X i din kalender

Skrevet af

Internationalt FEP & dff EVENT i Danmark den 15. – 16. & 17. juni 2013

Federation of European Professional Photographers

&

dff / Dansk Fotografisk Forening  

>>  dff InspirationCamp 2013  <<  

afholdes på Købehavns Teknisk Skole

 

Den næste bedømmelse af kvalifikation paneler til QEP og QEP Master kvalifikationFederation of European Professional Photographers (FEP) afholdes for første gang i mange år, udenfor Bruxelles.

FEP afholder 2 årlige kvalifikation panelbedømmelser, og nu er det nye tider, så den næste bedømmelse vil foregå i Danmark, som en del af  >> dff InspirationCamp 2013 <<

Bedømmelsen løber over 2 dage og dommerne er europæiske professionelle reklame og portrætfotografer. Der indsendes billedpaneler, bestående af 12 til 20 printede billeder, som viser ansøgerens “fotografiske kompetence”.

Panelerne opsættes efter nærmere regler og bedømmes, de beståede paneler tildeles henholdsvis QEP eller QEP Master kvalifikation – for yderligere specifikation af QEP & QEP Master  >> KLIK HER <<

I Danmark har vi flere dff medlemmer som har modtaget QEP og QEP Master, se hvem / deres billeder her  >> KLIK HER <<

Medlemmer af dff har mulighed for at indsende panel til FEP bedømmelse efter nærmere fastsatte regler m.v. – kontakt dff for yderligere information   >> KLIK HER <<

Lørdag den 15. & søndag 16. juni 2013 afholdes selve panelbedømmelsen af de indsendte billede paneler, og for 1. gang er det muligt at deltage som publikum (ikke under selve bedømmelsen, men du kan møde dommerne og få din egen kommentar til dit panel). De beståede paneler udstilles umiddelbart efter bedømmelsen og derved vil det fungere som en løbende udstilling over hele weekenden, hvor der yderligere vil blive mulighed for en personlig mentoring af egne medbragte billeder (kun med forudgående aftale og tilmelding til FEP). Det forventes at der kommer samme antal paneler til bedømmelse som tidligere, altså i omegnen af 400 – 600 billeder fra de forskellige medlemslande i FEP (fordelt over hele Europa).

Mandag den 17. juni 2013 vil vi afholde  >> InspirationCamp 2013 << som bliver en hel buket af fotografiske foredrag, alt for mange til at man kan nå dem alle, så du er “tvunget til at vælge” lige netop de foredrag du syntes er interesante – det bliver et helt unikt arrangement, som henvender sig til alle indenfor den billedskabende branche, reklame, reportage, portræt, mode fotografer og selvfølgelig elever.

Vi arbejder på at få alle aftaler på plads, så der tages forbehold det endelige program m.v. og forventer at i begyndelsen af maj vil det endelige program være på plads, men – sæt X i din kalender allerede nu !

Følg med på www.dff-photo.dk

 

(BNL 19.04.2012)

Comments are closed.