SÅ er vi klar ! – er du?

Skrevet af

tilmelding til UpDate 2013 – et totalt helt igennem anderledes arrangement - tør du deltage ? – alle har mulighed, også ikke medlemmer af dff

Som vi har skrevet i dff kalenderen igennem de sidste par år, afholdes årets fotoEVENT UpDate om kort tid, søndag den 1. og mandag den 2. september.

Tilmeldingen er NU åben på www.dff-UpDate.dk og hele programmet ligger klar til at blive udforsket

skynd dig at gribe chancen for en rigtig fed oplevelse, et helt igennem specielt arrangement.

Der er en go´fordel ved hurtig tilmelding – læs mere på www.dff-UpDate.dk

Pris, tilmelding og gratis bus  >> KLIK HER <<

 

UpDate flyttes rundt i Danmark efter specielle locations mv.,  og nu er turen kommet til det nordvestlige hjørne af Jylland.

Uden for lov og ret, sagde man i gamle dage om Thy.

Om det stadig gælder skal være usagt, men Jyllands skulder holder på fantastiske hemmeligheder.

Det særegnede og barske landskab, der i den grad formes af havet, vinden, sandet rummer en særlig fotografisk skønhed. Så man forstår godt, at det i 2008 blev udpeget til Danmarks nationalpark.

UpDate 2013 kommer bl.a. Fotograf Jens Kristian Kjærgaard som har udgivet en flot og meget stemningsfuld fotobog, ”Nationalpark Thy”, en fotografisk rejsebog hvor flere af billederne er rene mesterværker. Yderligere har vi den store ære at få besøg af vildtkonsulent og guide Anton Linnet som vil guide os en uforglemmelig tur ud i Nationalparken, sammen med fotograf Jens Kristian Kjærgaard.

Den barske og mørke side af mennesker vil vi møde i Nordeuropas største befæstningsanlæg, hvor fotograf Joachim Ladefoged holder foredrag nede i 3. Kanon Bunker (Olsen Banden bunker), efter en kort rundvisning i Bunker af museum inspektør Jens Andersen.

Efter foredraget med Joachim er der afsat 1 time til FotoSport i bunker og Besættelsestids Historisk Selskab stiller op med originale militær kørertøjer samt personer i originale uniformer, så der bliver mulighed for at ”skyde” helt unikke optagelser foran kanonstillingen, bunker osv.

FotoSport løber over hele UpDate, og ikke kun den ene time, så du kan skyde løs i Nationalpark Thy og ved Nordeuropas største befæstningsanlæg samt på Danmarks største fiskeauktion som vi har fået adgang til mandag morgen. Der er sat en Paris tur på højkant, så HUSK dit fotoudstyr/computer og deltag i FotoSport, billede filerne skal afleveres senest mandag kl. 14 inden UpDate 2013 slutter.

Mange taler om det, flere og flere gør det, få ved nok om det …………… Drone over Danmark……

Reklamefotograf igennem 25 år, Brian Poulsen, fortæller og viser billeder og taler om nye forretningsområder, kunderne efterspørger ”portræt on location”, produkt & reklame skud i marken, video til hjemmeside osv. Er du med på bølgen, video og fastbilleder fra luften? Brian har gennem de seneste år bygget droner, eksperimenteret med droner og gjort en hel del både gode og mindre gode erfaringer. Hvis du selv har en Drone og lidt eller meget erfaring med at flyve med den, så tag den med til UpDate, vi skal ud til Klitmøller hvor Brian vil vise hvordan han flyver med de store og små droner. ER DU IKKE TIL DRONE FLYVNING så er der afsat tid til FotoSport ved klitterne, Vesterhavet og de gamle bunker på stranden – efter foredraget med Brian Poulsen. Vi runder af kl. 14 mandag den 2. september inden FotoBussen kører retur til Fredericia via Viborg og Sabro/Aarhus.

Mange flere billeder, informationer og tilmelding finder du på www.dff-UpDate.dk – tilmeld hurtigt da der er begrænset plads pga overnatning i campinghytter osv. – gerne inden på mandag den 26. august 2013  >> KLIK HER <<

Sidste tilmelding er torsdag den 29. august 2013.

(BNL 20. aug 2013)

Comments are closed.