S Æ L G dine P R I N T

Skrevet af

undre du dig over hvordan “nogen” kan sælge deres billder som PRINT  for mere end kr. 20.000 pr. stk. via web galleri ? -eller hvordan DU

kan komme igang med at sælge dine egne optagelser ?  så skal du virkeligt overveje at hive en aften ud af kalenderen og deltage i dff Q-Møde (gå-hjem-møde) onsdag den 23. april i København med reklamefotograf Henrik Stenberg som havde fernisering på sin udstilling i Schiller huset, Nannasgade, Kbh –  som løber frem til 1/5.

Onsdag den 23. april 2014

kl. 18 – 19 mødes vi til uforpligtende netværk og en “bid brød” sammen med Esben Hother som dagligt holder til i Schiller Huset, Nannasgade 28, 2200 København N

kl. 19:00 – 20:00

The Color Club - Creative Production StudioDirektør, Fotograf & billedbehandler Martin Moos taler om de nye Foto Galleri planer i Schiller Huset samt om  The Color Club som er et kreativt produktionsselskab, specialiseret i visuel kommunikation, der leverer indhold til tryk, interaktive & online platforme.
Så uanset om behovet er billedbehandling, 3D animation, live action, CGI eller visuelle effekter, kan et af de kreative teams i København, Malmø, Saigon, eller Singapore hjælpe med at visualisere kommunikationen.

The Color Club blev stiftet i København i 1993 af den amerikansk uddannede fotograf & billedbehandler Martin Moos med det formål at styrke fotografernes indflydelse på den stadigt voksende mængde af billedbehandling. The Color Club beskæftiger idag 75+ medarbejdere I Danmark, Sverige, Singapore og Vietnam.

The Color Club arbejder primært med fotografer, bureauer og marketingsafdelinger i danske og internationale virksomheder.

Se mere på http://www.colorclub.dk/

kl. 20:00 – 21:00

Ka´du sælge dine print for over kr. 20.000 pr. stk. ? hvis ikke, så kom og hør hvordan man kommer igang med et web galleri – se galleriet her: http://stenberggallery.com/

Fotograf Henrik Stenberg vil fortælle om sin opstart som kunstfotograf, fremvise de udstillede billeder på den aktuelle udstilling han har i Schiller Huset og under rundvisningen kommer der ekstra krydderi til.

kl. 20:00 – 21:30

Snak og erfarringsudveksling med Martin Moos og Henrik Stenberg

 

Det er gratis at deltage, men der kræves tilmelding på mail til dff@dff-photo.dk – senest den 22. april kl 12:00

Der er “No Show” på kr. 300,- dvs. du kan deltage gratis, men er du tilmeldt og ikke kommer sender vi en faktura på kr. 300,-

T I L M E L D I N G

send en mail med dit / deltager navn

samt dit mobil nr til dff@dff-photo.dk

 

Comments are closed.