Qualified European Photographer

Skrevet af

dansk fotograf elev i den europæiske super liga

Federation of Europen Professional Photographers (FEP) har søndag den 10. juni tildelt den unge danske fotograf elev, Karina  Jønson, titlen som Qualified European Photographer (QEP). Karinas billedpanel viser nytænkning, kreativitet og et meget højt fagligt niveau.

Foto:Karina Jønson, dff

Se Karina´s billedpanel - KLIK HER

Der er ikke mange som kommer igennem nåleøjet i FEP. Kun 431 fotografer ud af de godt 51.000 fotografer som FEP repræsenterer, har opnået den flotte anderkendelse QEP, og på det højeste niveau er der 45 fotografer som har modtaget udmærkelsen Master QEP.

Bedømmelsen af de indsendte billedpaneler foregår 2 gange om året ”et sted i Europa” og denne gang var det i Bruselles.

Næste FEP bedømmelse er i slutninger af november 2012, hvor alle medlemmer af dff/Dansk Fotografisk Forening har mulighed for at indsende paneler – se yderligere information på FEP site - KLIK HER

Billedpanelerne er med forskellige i emner, det kan være landskaber i panorama, modebilleder i sort/hvis, reklamebilleder med de fedeste produkter, reportage af børns skoledag, arkitektur, portræt og ”nude”, spejlinger i vand, brudepar fra mest eksotiske steder, det er helt op til fotografen at bestemme hvilken gren af fotografiet som man søger om en anderkendelse hos FEP.

dff / Dansk Fotografisk Forening er som 20 andre europæiske fotografiske foreninger, medlem af Federation of Europen Professional Photographers (FEP). Medlemmerne har dermed mulighed for at konkurrerer, og måle sig med, andre internationale professionelle fotografer.

 

Karina Jønson, som er under uddannelse og bosiddende i København, har også opnået dff Master grad i dff / Dansk Fotografisk Forening i efteråret 2011, så hun er en af kometerne i dansk fotografi som vi helt sikkert kommer til at se mere til.

 

Se Karinas billedpanel - KLIK HER

 

(BNL juni 2012)

Comments are closed.