Q-møde med ung fotograf fra Australien

Skrevet af

Manja Wachsmuth er ny dansk madfotograf som har udfordret fotografiet i Århus, København, Australien og New Zealand besøger Fotocaféen mandag den 20. september 2010, fortæller og viser billeder.

Endeligt, er der kommet en aftale i stand med travle Manja, hun rejser over det meste af verden, men er lige en tur i Danmark og har afsat tid til et aften arrangement (gå-hjem-møde) som vi kalder photo-dk/dff Q-møde.

Program

Det er som tidligere planlagt med lidt mad og drikke fra kl 18:00 og Manja starter kl 19:00 med at vise billeder og fortælle om hvordan det har været at starte op som dansk madfotograf i den store verden. Det bliver en rigtig spændende aften som slutter kl 21:00

Hvem er Manja

Manja blev udlært hos Torben Hjulmand I Århus (nu Moment Fotografi) I februar 2008 med speciale I mad fotografi, Allerede inden hendes svendeprøve havde hun kontrakt med drømmearbejdspladsen, Kam & Co I København. Men efter halvandet år som fotograf hos Kam & Co, hvor hun bl.a. fotograferede for magasinet Mad & Venner, samt diverse kunder I fødevarebranchen, besluttede hun alligevel at udfordre skæbnen dels ved at gå selvstændig, og dels ved at rejse til Australien for at undersøge branchen der. De Australske madmagasiner Donna Hay, Delicious og Vogue Entertaining and Travel har altid været en stor inspirationskilde for hende, som så mange andre I madfoto branchen I Danmark. Derfor virkede det naturligt at tage til landet Down Under, ligesom de fleste modefotografer tager til New York. Hendes rejse har bragt hende vidt omkring og efterhånden faldt interessen også på New Zealand. De to lande er tæt linket sammen på mange områder, lidt ligesom Skandinavien og I den forbindelse virkede det også naturligt at undersøge branchen I New Zealand.

Efter et helt år væk hjemmefra, vil Manja gerne dele sine erfaringer med kolleger I Danmark og fortælle om hendes møde med Donna Hay Magazine, Vogue Entertaining and Travel, samt de mange fotografer hun møde I Australien. Desuden vil der også være fokus på Manjas erfaringer fra det New Zealandske marked, hvor hun efter et par måneder I Danmark, vil slå sig ned, og fortsætte sit virke som madfotograf for nogle af verdens bedste magasiner. Manja vil også fokusere på nogle af faldgrupperne ved at starte selvstændig I et nyt land, hvordan copyright og licens fungerer Down Under, samt vise nogle af hendes mange billeder fra sin tur, og forskellige jobs hun har udført.

Se yderligere info og billeder her

Tilmelding

Det er nødvendigt at tilmelde sig til bnl@dff-photo.dk og betale kr. 125,- senest den 19. september 2010.

KLIK HER for tilmelding

Comments are closed.