prøv & se LYSET

Skrevet af

mandag den 4. marts på Kick Off 2013

Goecker har velvilligt stillet Broncolor lys til rådighed under workshop med den hollandske fotograf Hans van Ommeren.

Move – ny batterigenerator fra Broncolor

Som navnet siger, er MOVE lavet til at være på farten. Med en vægt på kun 6,2 kg og dimensioner som en lille kamerataske, men med en ydelse på 1200 Ws og en kraftig gummiarmering på alle leder og kanter, er den robuste MOVE en ideel generator til at tage med sig ud på optagelse i al slags vejr.

MOVE har afbrændingstider på helt ned til 1/20.000 sek er ved (t 0,5), fuld asymmetrisk energifordeling, reguleringsområde på 9 bl., og via broncolors patenterede ECTC teknologi helt stabil farvetemperatur.

MOVE er udstyret med det gennemprøvede Lithium Power System som betyder lang funktionstid, lav vægt og levetid på op til 4000 opladninger, og leveres som standard med en Outdoor Trolley rygsæk og en vejrbestandig Power Pack Softcase.

På frontpanelet med LCD display kan du aflæse flashens indstillinger. Du kan også bruge MOVE som strømforsyning i kombination med broncolors MobiLED lampehoved, som er forsynet med LED pilotlys. På den måde får du en dagslyslampe, der er perfekt til videooptagelser.

 

Du kan se og prøve den nye Broncolor Move på dff Kick-Off 2013 eller booke en demo på dette link.

(BNL 20-02-2013)

Comments are closed.