Prisanalyse 2010… nu med flot præmie

Skrevet af

Efter adskillige opfordringer genoptager vi nu prisanalysen blandt foreningens medlemmer.

CAV har til dette projekt venligt doneret en NIK Complete Collection, – vi trækker lod om den flotte præmie blandt besvarelserne.

Præmien, der er doneret af brancheleverandøren CAV er en NIK Complete Collection software plugin-pakke NIK  Complete Collection fås også som Lightroom eller Aperture Edition – der finder sin kommende ejermand blandt de besvarelser, der er kommet ind inden 1. maj 2010

The Complete Collection indeholder alle Nik Software’s seneste prisvindende plug-in software-titler til Photoshop®, Lightroom® og Aperture, herunder: Dfine® 2.0, Viveza®, Color Efex Pro 3.0, Silver Efex Pro, og Sharpener Pro 3.0. Alle produkter leveret med Nik Software’s patenterede U Point®-teknologi, der giver fotografer de mest effektive redskaber til præcise og naturlige fotografiske forbedringer og rettelser uden behov for komplicerede valg eller lagmasker. Skal du ud og købe denne softwarepakke er prisen kr. 3.798 + moms.

Du kan se præmien her.

Det er dog et ganske stort arbejde at forfatte prisanalysen, printe og udsende den, for derefter at taste alle besvarelserne ind manuelt. Derfor har vi besluttet denne gang at lave undersøgelsen elektronisk.

Medlemmer af photo-dk/DFF bedes bruge internet-linket nedenfor til prisanalysen, og udfylder den online. Det sparer nemlig ca. 75% af det kedsommelige manuelle arbejde, og giver hurtigt et resultat du som medlem kan bruge til at danne dig overblik over din og branchens status og retning i forbindelse med din egen prissætning.

Analysen gennemføres naturligvis anonymt, men du skal lige aflevere din email-adresse og faktura nr. fra din seneste kontingentopkrævning i begyndelsen af besvarelsen, så vi kan sortere eventuelle dobbelt-besvarelser og lignende fra.

Klik her for at komme til Prisanalyse 2010

2 kommentarer

 1. Jørn Alsted
  15. marts 2010 on 21:22

  Dejligt at dette ønske endelig er blevet hørt.
  Ser meget frem til resultatet. Hvornår kan dette forventes?

 2. Ole Mortensen
  20. marts 2010 on 15:01

  Spændende med en prisundersøgelse som jeg naturligvis gerne deltager i.
  Specielt i portrætundersøgelsen bærer den MEGET præg af en gammeldagsmåde at arbejde og fotograferer på. Særdeles produktvalgene der er brugt i undersøgelsen havde været fint for 15 år siden. Men der inspirerer ikke ligefrem til at bruge tiden på at gøre spørgeskemaet færdigt.
  Men jeg nåede igennem efter bedste formåen.
  Selvom der var mange tomme felter.
  Jeg ser frem til at se resultatet af denne og måske inden for kort tid igen en lidt mere reel og varieret prisundersøgelse.