photokina nyheder i DK

Skrevet af

Nyt lys og kamera præsenteres i Aarhus og København af Goecker & Hother – den 13. & 14. februar

Kom og se den nye Move batterigenerator fra Broncolor og det nye Hasselblad udstyr

dffPhotoTour photokina 2012 besøgte vi både Broncolor og Hasselblad standene, nogle af de fedeste nyheder derfra er nu endeligt kommet til DK og Broncolors fotograf Nadia Winzenried besøger Goeckers afdeling i både Aarhus og København, for at præsenterer Move generatoren. Ud over Nadia er der også danske eksperter på banen fra begge forhandlere, Hother og Goecker, onsdag den 13. februar i Århus – hvor der bydes på lidt til ganen i tidsrummet 17 – 21 og i Københavns afdelingen torsdag den 14. februar kl. 12 – 15 bydes der også på lidt godt til kaffen.

ER DU HURTIG ? -tilmeld dig NU, og deltag  med det samme

Det er bedst at tilmelde sig til arrangementet, selv om det måske er i sidste øjeblik >> KLIK HER << 

Ud over Broncolor præsenteres der også fede nyheder fra Hasselblad. Den sprit nye H5D, nyt 24mm objektiv og ny udviklet macroadapter som kan afprøves på dagen.

 

 

Hasselblad H5D er et nykonstrueret kamera i et flot mere kompakt design, et opdateret objektivprogram, ny elektronisk indmad, forbedret AF-præcision og hastighed og forbedret stabilitet.
H5D kommer i 4 versioner med opløsninger på henholdsvis 40, 50 og 60 megapixel samt en 50 megapixel Multishot model, som kan levere billedfiler på 600 mb i 8 bit. Priser fra kr. 102.000,-.

 

Læs mere om Hasselblad H5D her

 

(BNL 12.02.2013)

Comments are closed.