photo-dk/dff har over 1.100 venner

Skrevet af

siden vi er gået på facebook – hvilket giver en helt unik mulighedfor at finde andre kollegaer og studiekammerater fra fotografskolen, tidligere arbejdsplads.   Vi er nu også i kontakt med rigtigt mange unge fotografer og fotografer fra andre grene af faget som måske ikke kendte os i forvejen, og vi er rigtigt glade for den store opbakning med dette nye tiltag.

På FB vil vi skrive info om bl.a. de arrangementer, rejser, seminar, kurser m.v. som hele tiden afholdes i photo-dk/dff, og mange af disse ting er “åbne” dvs. alle er velkomne til at tilmelde sig og deltage.

Vil du også være ven med os på FB, så klik  HER

At vi nu er på FB går rigtigt fint i tråd med vores foto & medlems blad, Dansk Fotografisk Tidsskrift, som er genopstået i et samarbejde med Digital foto & print som er et flot blad der har en stor genneværdi for mange.

Se eks. på bladet HER

Hvis du ikke endnu ikke har modtaget bladet med posten, så kontakt photo-dk/dff på bnl@dff-photo.dk, skriv navn, adresse og e-mail – så vil du modtage bladet for de GRATIS 4 gange i 2011.

Hvis du er en af dem som får mere end ét blad hver gang, så skriv en mail til os med dit navn, adresse og det nummer som står på bladet ved siden af modtager navn/adresse – og vi sørger for at de/det ekstra blad bliver sendt ud til en anden som ikke modtager det endnu. På forhånd tak for hjælpen.

Comments are closed.