Nyt website online

Velkommen
– til vores nye website og online medlemssystem

Det er med stor fornøjelse endelig at kunne løfte sløret for dff’s nye hjemmeside.

Vores 9 år gamle hjemmeside havde over 5.000 sider, og var dermed blevet uoverskuelig og out datet. Den nye side er meget overskuelig og systemet er opdateret med mange nye områder – bl.a. kalender, leverandør og medlems område, kvalifikation, konkurrence og ophavsret. Siden bliver løbende opdateret med nye funktioner og mere indhold. Savner du noget eller har du forslag til forbedringer er du altid velkommen til at kontakte os.

Hjemmesiden har fået en meget mere simpel opbygning og vil dermed gøre det meget lettere for dig som bruger at finde det du søger. Siden er fortsat under udvikling og vil derfor gennem noget tid få bygget flere og flere lækre funktioner og indhold på. Der kan derfor også være ting fra den gamle hjemmeside du mangler lige nu, men det skulle gerne komme løbende.

Nogle af de gamle informationer, som eksempelvis ansøgningsskemaer, vedtægter, logoer m.m. vil blive lagt op i et helt nyudviklet lukket system, som kun dff medlemmer har adgang til.

dff's nye website

Nyt system - Nye tider

Som skrevet har vi udviklet et helt nyt system, hvor blandt andet upload af billeder til konkurrencer, kvalifikationer m.m. skal ske igennem.

Det nye system er allerede testet med stor succes, ved indsendelse af billeder til WPC / Fotograf Landsholdet og vi har lært meget af den første upload – og også fundet nogle få forbedringer som der arbejdes på at få på plads.

Vi arbejder hele tiden på at udvide og forbedre det nye system, så der løbende bliver flere og flere funktioner bygget på. Dette gør vi for at gøre det lettere for dig at aflevere billeder til konkurrencer og ligeledes finde relevante dokumenter, ansøgningsskemaer m.m.. Der bliver flere automatiserede processer, som skal minimere fejl og arbejdsgang.

Vi vil løbende her på siden offentliggøre, når der er relevant nyt i det nye system.

 

Flere automatiserede processer

Noget af det vi allerede har automatiseret er bl.a. navngivning af filer. Dette har tidligere været et område med mange fejl, da navngivningen skal være helt korrekt for at vi kan finde de rigtige billeder til de rigtige kategorier og også hvem indsender er. Dette skal hverken du eller vi længere tænke på.

Systemet vil også allerede ved upload tjekke om filerne overholder de krav der er til bl.a. størrelser, således du ikke ved en fejl kan indsende et billede der ikke overholder evt. givne krav.

En anden ting vi pt. arbejder på og håber at have klar allerede til “Årets Fotograf 2019” er autogenerering af labels som skal påklistres bag på konkurrencebilleder. Der vil på alle nominerede billeder blive generet en PDF til download med alle relevante informationer, således den blot skal printes og påklistres. Herved eliminerer vi endnu en stor fejlfaktor.

 

Længe efterspurgt forbruger side på vej

Der har længe været efterspurgt en “Find fotograf” side og den er på vej. Der har været mange overvejelser over hvordan den skulle opbygges, således at den vil være attraktiv for både fotografer og slutbrugere at anvende.

Vi glæder os til at kunne præsentere siden for jer når den er klar – forhåbentligt i løbet af de kommende måneder. Systemet er ret avanceret og vi mangler derfor også at få udviklet og testet de sidste detaljer, men vi tør godt love at det bliver super lækkert.

 

Din mening er vigtig

Hvis du har kommentarer, ris eller ros vil vi meget gerne høre fra dig. Det kan være både fejlmeldinger, forslag til indhold eller noget helt tredje.

 

God fornøjelse med siden som vi håber du vil tage godt imod og jævnligt besøge.

X
X