UpDate-21 Invitation -endeligt kan vi samles . . .

INVITATION til dff UpDate -21  event for ALLE professionelle fotografer & videografer

Søndag den 26. og mandag den 27. september afholder dff event for ALLE professionelle fotografer & videografer, med indlæg og workshop i super fede omgivelser på Vingsted hotel & konferencecenter.

På grund af corona har vi ikke kunne afholde de sædvanlige arrangementer og efteruddannelse, så det er med ekstra stor glæde vi kan byde velkommen til 2 dage med fagligt netværk, inspirationforedrag & workshop samt billedudstilling af finalebillederne fra konkurrencen om titlen Årets Fotograf 2020.
Seneste tilmelding er den 12. september 2021.

3 x foredrag, netværksmiddag, billedudstilling & 3 x heldagsworkshop

Alle som arbejder med video og -eller foto er meget velkommen til at deltage, der er 3 super spændende fotografer på scenen og der bliver en helt unik mulighed for at arbejde med ”Eisa Best Product Camera of the Year 2021-2022” SONY Alpha 1 og andet professionelt udstyr, eller dit eget medbragte udstyr, på de heldags workshop som afholdes mandag. FocusNordic levere også udstyr til UpDate, så du kan afprøve en masse super fedt gear til både foto og video.

Du kan godt forvente at blive både inspireret og udfordret, samtidig er der god tid til fordybelse og gruppearbejde / løsning af opgaverne.

Portræt, mode & bryllupsfotograf Nevzat Basaran, som har vundet både nationale og internationale priser, har et meget inspirerende foredrag og viser billeder søndag eftermiddag.
Vi starter med fotograf og Videojournalist Nicolai Brix kl. 10 så du vil kunne hente en masse faglig og forretningsmæssig inspiration allerede fra morgenstunden.  
Reklame / madbilleder har sin helt egen plads på UpDate programmet, idet Thomas Alcayaga som til dagligt tager billeder af mad, udvikler opskrifter til firmaer og magasiner og skriver til bl.a. BT, deler ud af sin store online erfaring som mad blogger på bl.a. GASTROMAD og Instagram.

I programmet er der afsat god tid til endeligt at kunne dyrke det fysiske netværk, se den flotte billedudstilling fra Årets Fotograf 2020 og du kan godt glæde dig til en god netværksmiddag søndag aften og overnatning i lækkert hotelværelse.

HURTIGVISNING – spring direkte til:

Program
Priser & tilmelding
Nicolai Brix Foredrag søndag
Nicolai Brix Workshop mandag
Thomas Alcayaga Foredrag søndag
Thomas Alcayaga Workshop mandag
Nevzat Basaran Foredrag søndag
Nevzat Basaran Workshop mandag

 

Er du medlem i dff kan du deltage i dffUpDate-21 til en helt speciel pris, se Priser.

Er du ikke medlem af dff endnu, men gerne vil med og opnå den store rabat og samtidig få glæde af dff’s mange andre medlemstilbud , kan du nå at melde dig ind såfremt du opfylder kravene for medlemsskab.

Læs mere om dine muligheder og priser for medlemskab her: www.dff-photo.dk/priser

UpDate -21

VINGSTED hotel & konferencecenter

Foto: Nevzat Basaran

Foto: Bent Nygaard
Foto: Bent Nygaard

VINGSTED hotel & konferencecenter

Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten
Søndag kl. 10:00 - 12:00

Foredrag Nicolai Brix

Nicolai Brix har taget rejsen fra starten af årtusindet hvor det var stills med fokus på portræt og fotojournalistik til i dag at have ansvaret for videoproduktion i en Europas største modebrands… hvor han skyder store fashion kampagner… også stills.

I første del af foredraget vil Nicolai vise eksempler på sit arbejde og her kommer du med bagom produktionerne og ser hvordan tingene blev skabt. Det er alt fra store videoproduktioner til de mindre hurtige produktioner som stadig skal ligne mere end de er.

I 2. del af foredraget vil Nicolai komme ind på hvordan det var at gå fra at være uddannet skovarbejder til at i dag sidder i et stort internationalt modehus. Det handler om forretning, image og branding. Hvordan udviklede han forretningen og hvorfor er han i dag endt som ansat.

Der vil selvfølgelig være teknik igennem hele foredraget, men mindst lige så meget inspiration til hvordan man selv udvikler sig som fotograf og holder sig relevant.
Og der må spørges så meget der vil.

Foto: Nicolai Brix
Foto: Nicolai Brix
Foto: Thomas Alcayaga
Foto: Thomas Alcayaga
Foto: Thomas Alcayaga
Foto: Thomas Alcayaga
Søndag kl. 13:00 - 14:45

Foredrag "Fortællinger gennem mad" med Thomas Alcayaga

Jeg er en gastronomisk schweizerkniv.

En jack of all trades – På godt og ondt. Men hele min verden er mad. Jeg tænker på mad fra jeg står op til jeg går i seng.
Jeg fotograferer, styler, filmer, anretter, udvikler og skriver om mad.  Nogle gange alle processer, nogle gange blot nogle af dem.

I foredraget vil jeg fortælle lidt om min vej dertil. Jeg vil gerne have fokus på den gode historie i et billede. Og det med at fortælle den rigtige historie ud fra produktet igennem regi, anretning og omgivelser.

Jeg vil have fokus på begge sider af glasset. Så både det ting jeg har fokus på når jeg eller maden som skal foreviges står foran kameraet og så selvfølgelig hvad jeg fokuserer på, når det er mig som har fingeren på udløseren.

Foto: Thomas Alcayaga
Foto: Thomas Alcayaga
Foto: Nevzat Basaran
Foto: Nevzat Basaran
Foto: Nevzat Basaran
Foto: Nevzat Basaran
Søndag kl. 15:00 - 17:00

Foredrag med fotograf Nevzat Basaran

Indtil for få år siden var Nevzat Basaran ukendt i vores branche, men da han blev dff medlem og deltog i billedkonkurrencen om at blive Årets Fotograf, blev hans fotografiske karriere kickstartet. Nevzat vandt titlen Årets Fotograf 2016. Samtidig kunne han deltage i den europæiske Federation of European Professional Photographers billedkonkurrence, hvor Nevzat vandt ”the Silver Camera i kategorien Wedding”. De 2 fornemme titler gav enorm presse bl.a. i de landsdækkende TV-Nyheder – med efterfølgende TV reportage program.

I første del af foredraget vil Nevzat tage dig med på rejsen, vise eksempler på sit arbejde som primært er mode / portræt / bryllup billeder i en helt speciel stil. Der vil komme bevægende, sjove og spændende billeder på skærmen. Du kan godt glæde dig.

I 2. del af foredraget vil Nevzat vise, live i salen og på storskærm, hvordan han arbejder med poseringer og rekvisitter. Vi har sørget for en super fed kulisse som opstilles i salen. Den kan også bruges dagen efter på den workshop Nevzat afholder.  

Foto: Nevzat Basaran
Foto: Nevzat Basaran

Pris & info

Alle som arbejder med billeder og/eller video er meget velkommen til at deltage i Update-21. Det er altså på ingen måde et krav at man er medlem, men du sparer ca. ½ års kontingent ved at blive meldt ind inden UpDate med den attraktive medlemspris.

Er du ikke medlem af dff endnu, men gerne vil med og opnå den store rabat og samtidig få glæde af dff’s mange andre medlemstilbud , kan du nå at melde dig ind såfremt du opfylder kravene for medlemsskab.

Læs mere om dine muligheder og priser for medlemskab her: www.dff-photo.dk/priser

Husk ……

at medbringe eget foto / video udstyr samt PC / Mac til billedbehandling samt ekstern HD eller USB Pen til deling af data.

Samarbejdspartnere

Sony Nordic Denmark er Platinum Sponsor for dff UpDate-21 og stiller en masse udstyr til rådighed for deltagerne, så vil du teste ”Eisa Best Product Camera of the Year 2021-2022” SONY Alpha 1 eller overveje du nye SONY objektiver, har du muligheden her.
Du er velkommen til at medbringe eget udstyr og lave sammenligningstest´s med SONY udstyret.

FocusNordic levere alt diverse tilbehør, så du kan prøve at arbejde med f.eks. en Gimbal, batteri LED lamper, trådløse mikrofoner, eksterne monitor skærme og meget andet . . . . . .  

Er du ikke medlem ?

Alle professionelle fotografer, videografer, assistenter og ansatte, herunder elever

2 dages foredrag og workshop inkl. forplejning og overnatning
kr. 4.700,-

dff medlemspris

Alle selvstændige, ansatte, elever, passive samt leverandør medlemmer

2 dages foredrag og workshop inkl. forplejning og overnatning
kr. 3.450,-

Tilskud

Der kan der søges kr. 800,- i tilskud senest 3 mdr. efter event – ansøgning finder du her: https://medlem.dff-photo.dk/login

Der fremsendes faktura efter den 12. september som er deadline for tilmelding.

Faktura skal betales inden deltagelse i UpDate

Har du behov for samkørsel, kontakt dff som kan koordinere.

 

Adresse:

VINGSTED hotel & konferencecenter

Vingsted Skovvej 2

7182 Bredsten

 

Program

søndag d. 26.09.

09:00 – 10:00
Ankomst, netværk & formiddagskaffe

10:00 – 10:10
Velkomst og praktiske informationer

10:10 – 10:55
Foredrag med Nicolai Brix

10:55 – 11:15
Kaffepause, billedudstilling & netværk 

11:15 – 12:00
Foredrag med Nicolai Brix fortsat

12:00 – 13:00
Frokost, billedudstilling & netværk 

13:00 – 13:45
Foredrag med Thomas Alcavaga

13:45 – 14:00 
Kaffepause, billedudstilling & netværk 

14:00 – 14:45
Foredrag med Thomas Alcavaga fortsat

14:45 – 15:00 
Kaffepause, billedudstilling & netværk 

15:00 – 15:40
Foredrag med Nevzat Basaran

15:40 – 16:10
Eftermiddagskaffe, billedudstilling & netværk 

16:10 – 17:00
Foredrag med Nevzat Basaran fortsat

17:00 – 19:00
Chek-in på hotel

19:00 – 23:00
Netværksmiddag / Årets Fotograf 2020

Program

mandag d. 27.09.

07:00 – 08:50 
Morgenmad (for de overnattende)

09:00 – 12:00 
Whorkshop part 1 (med kaffepauser)
Se detaljerede beskrivelser nedenfor

12:00 – 13:00
Frokost & netværk 

13:00 – 16:00 
Whorkshop part 2 (med kaffepauser)
Se detaljerede beskrivelser nedenfor

 

På din tilmelding vælger du hvilken én af de 3 meget forskellige heldags workshop du vil deltage i.

 

Der er ikke mulighed for, som tidligere, at skifte workshop på dagen. 

 

Du er velkommen til at medbringe eget foto / lys / video udstyr, men der vil også være mulighed for at låne / arbejde med ”Eisa Best Product Camera of the Year 2021-2022” SONY Alpha 1 idet SONY stiller bl.a. A1 og A7 til rådighed. FocusNordic stiller diverse stativer, gimbal osv. til rådighed.

 

Du skal selv medbringe PC / Mac til billedbehandling / video redigering. Husk at tage ekstern HD og evt. USB Stick med.


Ret til ændringer forbeholdes.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer i corona retningslinger, anvisninger og begrænsninger for gennemførelse af UpDate -21.
I tilfælde at aflysning pga. corona tilbagebetales deltagerbetalingen, dog med eventuelt fradrag af omkostninger til hotel.

Husk, du kan denne gang kun vælge én heldagsworkshop

Workshop beskrivelser

Foto: Nicolai Brix
Foto: Nicolai Brix
Foto: Nicolai Brix
Foto: Nicolai Brix
Foto: Nicolai Brix

Workshop – VIDEO
Nicolai Brix
mandag kl. 09 – 16

Der er i disse år fokus på video. Mange kunder vil have både stills og video. Der vil både være noget for den fotograf der ikke har taget springet til video endnu, men gerne vil og til den fotograf der allerede er kommet godt i gang og vil tage det næste skridt.

Workshoppen vil tage udgangspunkt i en klassisk ”one man band” produktion og alle de ting der bliver vist vil man kunne tage direkte med hjem. Der vil være SONY kameraer man kan prøve at arbejde med samt alt det udstyr (lyd, lys, gimbal / stativ / slider)  Nicolai bruger i sin dagligdag til at gøre det hele nemmere.

Den første del vil fokusere hvilket udstyr Nicolai bruger og har udvalgt gennem mere en 10 års arbejdes som VJ (videojournalist) og professionel fotograf. Her kommer der en masse tips og tricks til at løse opgaverne smartere og hurtigere. Vi vil prøve de enkelte teknikker og udstyr af, så der er masser af ”hands on” i denne workshop. Vi vil komme omkring hvorfor er 4k så vigtigt, hvilket lys skal man vælge osv. Hvad skal man som minimum have med hjem af video og lyd materiale. Det er som sagt ”hands on” hele vejen igennem dagen med øvelser hvor man kan afprøve teknikkerne i praksis.

Efter frokost vil der blive lavet praktiske setups, med fokus på det gode interview. Vi starter med 1 kamera, simpel mikrofon og naturligt lys. Derefter bygger vi op med 1 lampe og ender med at 4 kameraer, en masse lys og flere interview personer. Step-by-step. Du vil blive en vigtig del af det hele og få lov at sætte lys, filme og til sidst få tips og tricks til at redigere. Du vil gå derfra med følelsen at interviewet og video i særdeleshed slet ikke er så farligt enda.

Workshop – Reklame / madbilleder
Thomas Alcayaga
mandag kl. 09 – 16

Mandagens workshop vil være ret meget hands on.

Jeg vil egentlig tage udgangspunkt i maden – Men faktisk vinkle den omkring de ting/situationer, som jeg oftest ender i.  

Vi starter ud med praktik, hvor jeg gennemgår nogle de ting, som jeg har fokus på både i forhold til billedet, men også maden. Herefter deles vi op i mindre hold og går praktisk til værks i 3-4 hold afhængig af antallet.

Vi skal fotografere lidt af hver, men også mennesker.

Efter frokost vil vi afslutte det praktiske og bruge lidt tid på finde de billeder, som vi godt kan lide, redigere dem let (medbring let udstyr til dette – Du behøver ikke at medbringe din skærm og wacomboard).
Så vil vi sluttelig gennemgå / billedkritik af en håndfuld af hver deltagers billeder, hvis man ønsker dette selvfølgelig, i plenum.

Foto: Thomas Alcayaga
Foto: Thomas Alcayaga
Foto: Thomas Alcayaga
Foto: Thomas Alcayaga
Foto: Nevzat Basaran
Foto: Nevzat Basaran
Foto: Nevzat Basaran
Foto: Nevzat Basaran

Workshop – PORTRÆT / Mode / Bryllup
Nevzat Basaran
mandag kl. 09 – 16

Workshoppen vil tage udgangspunkt i hverdagen hos Nevzat. At kunne levere mange fede billeder på rekordtid til et bryllup, ofte under ½ time, kræver at der er helt styr på poseringer, lys og kamera.

Nevzat åbner værktøjskassen og deler ud af hans efterhånden store erfaring med at kunne levere ny stil, fed billedbehandling og en super oplevelse for kunderne.

På denne heldagsworkshop vil der være mulighed for at anvende eget udstyr eller få udleveret et SONY Alpha kamera / SONY objektiver, så hvis du går og overvejer at skifte til mirroless camera kan du afprøve det her.

I løbet af dagen vil der blive ”gruppearbejde” og løse opgaver i samarbejde med dine kollegaer, så i kan dele erfaringer og inspirerer hinanden.

På Vingsted Hotel og Konferencecenter er der utroligt mange foto locations, både ude og inde, så du vil garanteret blive udfordret med at beherske og begrænse dig på grund af tidspresset, som jo kendes fra hverdagens fotoopgaver.

Foto: Nevzat Basaran
Foto: Nevzat Basaran
Foto: Nevzat Basaran
Foto: Nevzat Basaran

dff / Dansk Fotografisk Forening er en branche-, netværks- & non- profit organisation for fagfotografer og professionelle fotografer/videografer der lever af at fotografere, arbejde med billeder samt video.

dff startede i 1879 og er dermed en af verdens ældste foreninger for professionelle fotografer.

X
X