UDSÆTTELSE af UpDate-21 den 26. & 27. sept. til dff KickOff-22

UpDate-21 event for alle professionelle fotografer & videografer, er udsat til april -22

– vi oplever desværre stadigvæk eftervirkningerne af covid´19 nedlukninger, så vi på trods af massiv markedsføring i diverse FB grupper, nyheds mails, super god website osv. har vi desværre ikke kunnet opnå tilfredsstillende deltagerantal til at gennemfører 2 dages UpDate-21 på Vingstedcentret den 26. og 27. september 2021.

Det er meget overraskende, men ser bestemt en sammenhæng med at alle endeligt har fået rigtigt travlt efter genåbningen af landet, og derfor ikke har tid til et 2 dags arrangement nu.

Hvad gør vi så ? -vi splitter de 2 dage op ….  så vi arbejder på at arrangere dff InspirationCamp 1 dags-arrangementer med bl.a. Nicolai Brix.
Dato og sted er endnu ikke fundet, men det bliver i sidst i oktober / november.

Vi arbejder også på flere Q-møder og C2C møder de næste måneder, så har du en idé eller et emne du mener kunne have interesse for dine kollegaer, så kontakt os endeligt.

Stay Tuned – følg med i vores kalender og i vores FB grupper

KickOff-22 for professionelle fotografer & videografer

Sæt allerede nu et STORT X i kalenderen 3. og 4. april 2022

UpDate skulle afholdes på Vingsted Hotel & Konference center. De fede omgivelser og lokaler skal du ikke snydes for, så vi har booket samme sted til KickOff-22, hvor leverandører vil have en masse gode tilbud med, vi skal have fundet Årets Fotograf 2021-2022 og se alle de billeder som indsendes til dff Billedkonkurrencen.
Husk der er deadline den 31. januar for upload af billeder til nomineringsrunden.

Selve programmet til dff KickOff ligger ikke fast endnu, så du har mulighed for at komme med input nu på dff@dff-photo.dk – det kan være du går med et ønske om at møde en fotograf, komme på en workshop, kursus i noget software, lege med udstyr etc. – vi ser frem til at modtage netop DIT input / forslag på mailen.

Vi glæder os til vi ses til InspirationCamp og til KickOff

De bedste hilsner
dff / Dansk Fotografisk Forening

 

Foto: Bent Nygaard
Foto: Bent Nygaard

VINGSTED hotel & konferencecenter

Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten

dff / Dansk Fotografisk Forening er en branche-, netværks- & non- profit organisation for fagfotografer og professionelle fotografer/videografer der lever af at fotografere, arbejde med billeder samt video.

dff startede i 1879 og er dermed en af verdens ældste foreninger for professionelle fotografer.

X
X