Tilbud til alle dff medlemmer

Focus Nordic er en af de helt store leverandører af foto & video i branchen, og repræsenterer mange af de “gamle” kendte mærker i branchen som f.eks. Kodak, Zeiss, Ilford, Tetenal, Richo/Pentax, Panasonic, Agfa, Tamron – men også mange nye som f.eks. Sirui stativer, Nanlite lamper, Lexar kort, NiSi filtre, Zhiyun gimbals, Rhino slider, Samyang objektiver og mange flere.
Alle dff medlemmer som tilmelder
Focus Nordic FB gruppe HER
vil gratis modtage et Zeiss Cleaning kit til en værdi af kr. 399,-

dff får flere nye leverandørmedlemmer

Focus Nordic har netop valgt at melde sig ind i det faglige netværk i dff. Vi vil meget gerne tale med de professionelle fotografer og videografer udtaler Sales & Key Account Manager Henrik Heise og fortsætter, det er super spændende og inspirerende at se hvilken forskeld vores forskellige brands kan bidrage med til branchen. Vi lægger stor vægt på at brugerne får mulighed for at se, rører og måske teste “værktøjet”, så vi ser meget frem til mange gode events sammen med dff.

For at understrege hvor vigtigt det faglige netværk er, har Focus Nordic også en Facebook gruppe, som alle dff medlemmer der melder sig ind i, vil modtage en velkomstgave fra Zeiss sendt direkte fra Focus Nordic. 
Du skal bare udfylde formularen (se link i faktaboks) og så bliver du kontaktet af Fokus Nordic. 

TILMELDIMNGS LINK

til Facebook gruppen og

Zeiss gaven som

sendes direkte til dig

fra Focus Nordic

Focus Nordic

Focus Nordic er den førende leverandør af foto og video i Europa med over 60 varemærker og er repræsenteret på 15 markeder. Vi ønsker at være ledende i branchen og er dedikerede til at dele viden og inspiration med vores kunder. Vores årlige omsætning er på omkring 55 millioner EUR.

Focus Nordic repræsenterer et stort antal af producenter og varemærker indenfor foto, video og optik takket være vores fordele ved stordrift på tværs af lande, sprog, valuta og kulturer. Det betyder, at vi med høj effektivitet kan tilbyde et bredt og omfattende sortiment af produkter. Vi dækker alle vores nationale markeder, som var de ét. Det sker med udgangspunkt i vores hovedkontor i Sverige, der dækker logistik, produktadministration, marketing, finans og IT, og som arbejder tæt sammen med den lokale markedsekspertise, der findes i alle vores nationale salgsteams.

Vores mission

Vores mission er at give brugerne alt, hvad de skal bruge for at få den optimale oplevelse, uanset om det gælder foto, video eller optiske produkter. Vi stræber efter at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores producenter og leverandører ved at give deres varemærker den højest mulige brandsynlighed og størst mulige markedsandel.

Vores vision

Vores vision er at være nummer ét på alle vores markeder både i form af omsætning og renommé. Vi efterstræber at være den mest værdifulde samarbejdspartner for vores kunder og leverandører ved at tilføre værdi til deres virksomhed.

Focus Nordic Danmark

Michael Kristiansen – Henrik Heise – Mikael Westheimer 

Karin Andersen – Sanne Andersen

Mød
Focus Nordic
ambassadører

Produkter

dff / Dansk Fotografisk Forening er en branche-, netværks- & non- profit organisation for fagfotografer og professionelle fotografer/videografer der lever af at fotografere, arbejde med billeder samt video.

dff startede i 1879 og er dermed en af verdens ældste foreninger for professionelle fotografer.

X
X