Skyd på din Custommade baggrund

Savner du nye baggrunde/custommade, ny inspiration og anderledes lys ?
Vi har arrangeret Q-møde for professionelle fotografer, torsdag den 17. juni kl. 18 til 21:30 i Århus hos Fotograferne Katrinebjergvej / Highway Studio, Katrinebjergvej 95A, 8200 Aarhus N
Fotograf Søren Friis viser billeder og skyder på Nordic Backdrop coustom , og bruger bl.a. Nanlite LED lys fra Focus Nordic som også vil vise meget andet relateret udstyr. Det bliver en “hands-on-aften” så ta’ dit eget kamera udstyr med og deltag i det faglige netværk som dff også er, selvom du måske ikke er medlem i dff – så er du velkommen denne aften.
Der er kun 10 pladser som fordeles efter tilmeldingstidspunkt.

dff Q-møde for alle professionelle fotografer

Torsdag den 17. juni vil Fotograf Søren Friis viser billeder og skyder på Nordic Backdrop coustom , og bruger bl.a. Nanlite LED lys fra Focus Nordic til “gå-hjem-møde” i Århus

Hvad får jeg ud af det ?

Du har mulighed for at møde dine kollegaer i et fagligt netværk, som du kun finder i dff.

Samtidig kan du få en snak med repræsentanter fra Focus Nordic som er en af de største leverandører i branchen samt Nordic Backdrop det denne aften har de helt store rabatter med til dff medlemmerne. 

 

Fotograf Søren Friis vil give dig inspiration gennem hans billeder og du kan se ham arbejde med lys og dosseringer.

 

Du kan skyde med dit eget kamera på de fede baggrunde fra Nordic Backdrop og samtidig teste diverse lys og udstyr fra Focus Nordic.

 

 

Program for Q-møde

18:00 – 19:00 Ankomst, lidt mad & drikke, samt netværk

19:00 – 19:15 Velkomst, præsentation, aftenens program

19:15 – 20:00 Fotograf Søren Friis præsentation & shoot

20:00 – 21:15 Nordic Backdrop & Focus Nordic “hands on”

21:15 – 21:30 Spørgsmål og afslutning

 

Arrangementet afholdes live i Århus.

FAKTA:
Torsdag den 17. juni 2021

Alle professionelle fotografer er velkommen

ved tilmelding på nedenstående link

 

Eventadresse: Highway Studio / Fotograferne Katrinebjergvej 95A, 8200 Aarhus N

 

Pris: Gratis (no-show-fee kr. 300,-)

 

Tilmelding: Senest 15. juni kl. 12:00 – max. 10 pladser, fordeles efter tilmeldingstidspunktet.

Husk gyldigt corona pas, vi har sørget for håndsprit og mundbind.

Fotograf Søren Friis

Jeg startede som selvstændig fotograf i Aars i 1991.

I august 2002 åbnede jeg min butik på Himmerlandsgade 43. Butikken ligger for enden af hovedgaden i Aars over for det vi kalder ”anlægget”. Jeg anvender ofte anlægget til fotografering af alt lige fra bryllup til familieportrætter. Derudover anvendes også hovedgaden. Dog er dette oftere til en mere moderne stilart – de såkaldte street pictures.

Jeg har i de forløbne år deltaget i forskellige nationale og internationale kurser og konkurrencer for at videreudvikle mig som fotograf. Således har jeg hele tiden forsøgt at følge udviklingen i den professionelle fotografiske verden, hvorved jeg har åbnet den kompetence og ekspertise, der skal til for at skabe det klassiske såvel som det moderne og helt anderledes portræt.

Titler

Min seneste titel er Gold Master, som jeg har opnået i den internationale fotografiske organisation ”Colour Art Photo”. Dette er en titel, som kun seks fotografer har fået tildelt i Danmark.

Forinden titlen som Gold Master har jeg fået tildelt titlen som dff Qualified Master i forbindelse med dff/Dansk Fotografisk Forening kvalificeringssystem. Dette er en titel, som kun syv andre fotografer i Danmark har fået tildelt.

Tildelingen af titlen er baseret på en præsentation af 20 billeder, som alle viser fuldstændig teknisk kontrol over mediet svarende til det valgte emne og den ønskede virkning.

Billederne er et udtryk for en bevidst valgt personlig stil. Jeg valgte i denne sammenhæng en stilart, hvor kontrasten mellem det fine og det grove er i fokus. I kan se nogle af billederne ved at “klikke her”

 

Focus Nordic

Focus Nordic er den førende leverandør af foto og video i Europa med over 60 varemærker og er repræsenteret på 15 markeder. Vi ønsker at være ledende i branchen og er dedikerede til at dele viden og inspiration med vores kunder. Vores årlige omsætning er på omkring 55 millioner EUR.

Focus Nordic repræsenterer et stort antal af producenter og varemærker indenfor foto, video og optik takket være vores fordele ved stordrift på tværs af lande, sprog, valuta og kulturer. Det betyder, at vi med høj effektivitet kan tilbyde et bredt og omfattende sortiment af produkter. Vi dækker alle vores nationale markeder, som var de ét. Det sker med udgangspunkt i vores hovedkontor i Sverige, der dækker logistik, produktadministration, marketing, finans og IT, og som arbejder tæt sammen med den lokale markedsekspertise, der findes i alle vores nationale salgsteams.

Hvordan bliver Nordic Backdrops til?
Idéerne til nye Nordic Backdrops tager ofte udgangspunkt i billeder af forskellige locations – og efter et stærkt grafisk touch kommer en ny Backdrop til verden.

”Foruden, at Nordic Backdrop skulle være baggrund for mange forskellige udtryk, var 3 ting i fokus, da vi skulle udvikle vores backdrops:
1. Vores backdrops skulle kunne holde til at blive brugt.
Derfor bliver de printet på 220gr. polyester, som både kan vaskes og stryges.
2. De skulle være sikre at bruge – også til børn.
Derfor er vores backdrops printet OEKO-TEX 100 miljøcertificeret polyester.
3. …og så skulle looket på vores backdrops naturligvis altid ose af nordisk lækkerhed.”

Camilla, Sean og Line – Nordic Backdrop

… Drømmen om at lave super lækre billeder – hver gang!

Nordic Backdrop forenkler dagligdagens markedsføring inden for alverdens brancher med baggrunde til at lave smukke æstetiske billeder, sjove billeder, vilde billeder, anderledes billeder.

”Vores kernekunde er fotografen, YouTuberen, influenceren, bloggeren og virksomheden, der selv fotograferer sine produkter til markedsføring. – Til madanretninger, blomsterbutikken og alle derimellem.”

Bag Nordic Backdrop ligger mange års erfaring fra design-, fotografi- og printbranchen.

Nordic Backdrop kom til verden da 3 venner og samarbejdspartnere, inden for hver deres branche, manglede et sted, hvor man kunne købe Backdrops.

Deres mange års erfaring inden for hver deres branche har gjort arbejdet fra idé til færdigt produkt til en spændende udfordring med skarpe synspunkter fra hver deres hjørne

…og resultatet taler for sig selv!

Foto: Søren Friis

Fotograf Søren Friis viser billeder som er skudt på Nordic Backdrop ( som f.eks. det til venstre for denne tekst) og vil dele ud af hans mangeårige erfarringer som professionel fotograf som har givet ham mange medaljer og plads på det danske Fotograf Landshold ved World Photographic Cup.

Foto: Søren Friis

dff / Dansk Fotografisk Forening er en branche-, netværks- & non- profit organisation for fagfotografer og professionelle fotografer/videografer der lever af at fotografere, arbejde med billeder samt video.

dff startede i 1879 og er dermed en af verdens ældste foreninger for professionelle fotografer.

X
X