Q-møde: Få styr på de nye droneregler

Fra 1. januar 2021 gælder der nye regler for flyvning med droner i hele EU – og dermed også i Danmark.

Det kan betyde en væsentlig forskel for dig som droneoperatør.


Mødet er super relevant for alle med en drone samt alle som overvejer at gå i gang med droner.

Online Q-møde
Mandag d. 25. jan kl. 19 -> 21.30
Tirsdag d. 26. jan kl. 9 -> 10.30

HAR DU EN DRONE /  FÅ STYR PÅ DE NYE DRONEREGLER?

 

Siden årsskiftet har fotograf Henning Rix, dff, siddet dybt begravet i lovteksterne til den nye EU forordning samt den supplerende danske bekendtgørelse for at kunne give dig et godt og dybdegående kendskab til de nye regler. Henning deler viden og erfaring ud til dff kollegaerne på dette online møde.

 

De nye regler betyder blandt andet at:

– der er kommet nye klassificeringer af droner.
– de to gamle drone bekendtgørelser er ophørt og erstattet af en ny EU forordning samt en ny dansk bekendtgørelse med supplerende bestemmelser, men hvad betyder det egentlig?
dronebeviser og -tegn udfases, men hvad skal vi så?
– eksisterende droner må ikke flyve efter juli 2023 – eller må de?
 
 
Henning har sammenfattet betydningen af de nye regler og er klar til at videreformidle disse og vil efter bedste evne forsøge at svare på de spørgsmål du eventuelt brænder inde med.
 
 
Vi afholder online Q-møde på mandag d. 25/1 kl. 19 til ca. 20.30 samt på tirsdag d. 26/1 kl. 09 til ca. 10.30.
Det er samme møde som gentages, idet der kun kan deltage 10 personer til hvert møde, hvorved der også bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.
 
 
På Q-mødet ser vi bl.a. på forskellen på de gamle og nye regler, gennemgår de nye EU kategorier som der nu skal flyves efter og ligeså med de danske supplerende bestemmelser.
Vi ser på hvad der sker med de nuværende droner, som nu skal opfylde nye krav for at må flyve.
Vi ser på, hvad der sker med dronebeviser og -tegn og hvad der nu kræves af droneoperatører i stedet – Og selvfølgelig gennemgår vi overgangsreglerne som der lige nu skal overholdes når du går i luften med din drone.
 
 
Q-møderne afholdes eksklusivt og gratis for dff-medlemmer og der er plads til 10 deltagere på hvert hold.
Vi håber du vil deltage på et af de to online møder og få en god snak med dine kollegaer, som vi har set alt for lidt til i denne corona tid.
 
 
EKSKLUSIVT – KUN FOR MEDLEMMER
TILMELDING & INFO
Pris: Gratis deltagelse
– Tilmelding: senest lørdag d. 23. jan.
——-
 

 


Vi arbejder fortsat for fotograf branchen, og især for vores medlemmer, vil du støtte op omkring arbejdet – så meld dig ind i dff – se: https://dff-photo.dk/om/
 
 
Alle professionelle fotografer er velkommen til at komme med i vores offentlige Facebook Gruppe: https://www.facebook.com/groups/1952425448393692/
 
 
Medlem af dff? – Find eksklusiv medlemsinfo og vær med i dff netværket i vores medlemsgruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/104687976258326
X
X