ny rektor på Medieskolerne Viborg

Direktøren på Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland, Mads Schmidt Haagensen tiltræder den 1. april som ny rektor på Medieskolerne Viborg som bl.a. uddanner fotografer

På Social- og Sunhedsskolen Midt- og Vestjylland hjemmeside skriver skolen:

“Det har været en svær beslutning! Jeg har det ualmindelig godt i mit samarbejde med skolens medarbejdere, bestyrelsen, eleverne og deres arbejdsgivere,” siger Mads Schmidt Haagensen om dét at træffe valget om at forlade Social- og Sundhedsskolen. ”Det er en skole med højt til loftet, dygtige medarbejdere og med masser af lyst til både hverdag og fest, så jeg har ikke lyst til at komme væk fra noget.”

Til gengæld er der noget, der trækker i retning af Viborg, hvor direktøren bor. Og det er ikke kun køretiden, der bliver kortere:

”Mulighederne i rollen som rektor på Medieskolerne i Viborg er fx at komme tættere på hverdagen sammen med eleverne, deres lærere og de øvrige medarbejdere. Medieskolerne er en mindre skole, og jeg glæder mig til i endnu højere grad at kunne blive en del af pulsen.”

Men samtidig er det også et farvel til en meget vigtig sektor: ”Der er ingen tvivl om, at dét at være en del af social-, sundheds- og det pædagogiske område er utrolig motiverende. De elever, vi uddanner, har en nøglerolle i vores samfund, og der ligger fortsat en stor opgave i at få endnu flere til at kigge i retning af social- og sundhedsskolerne.”

Mads Schmidt Haagensen startede på social- og sundhedsskolen som vicedirektør i august 2014, og da skolens daværende direktør valgte at gå på pension i 2019, fik han muligheden for at prøve rollen som direktør.

Formand for Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjyllands bestyrelse, Finn Stengel Petersen, har været meget glad for valget af ny direktør i 2019, og er ærgerlig over, at Mads har søgt mod Viborg:

”Vi i bestyrelsen har haft et fantastisk godt samarbejde med Mads Schmidt Haagensen om skolen, og jeg synes, vi har sat den helt rigtige retning sammen,” siger han og uddyber: ”Social- og sundhedsskolerne har en utrolig vigtig opgave i at lykkes, både med rekruttering og med at skabe god undervisning. Mads forlader en skole, der er klar på opgaverne, og som griber udfordringerne godt i samarbejde med skolens mange interessenter.”

Til maj starter en ny bestyrelsesperiode, og det er den afgående bestyrelses holdning, at den nye bestyrelse selv skal have mulighed for at præge valget af ny direktør. Derfor vil der ikke blive sat en rekrutteringsproces i gang lige med det samme.

Link til kilde

X
X