MIRRORLESS eller ej . . . . . . .

Er du også træt af at bruge uendelige lang tid på at surfe rund på nettet for at finde informationer, review, YouTube video etc. ?

Vi har arrangeret et super (også selvom du ikke bruger SONY) interessant Q-møde, i samarbejde med SONY og Focus Nordic, som handler om MIRRORLESS eller er . . . .  altså valget om DSLR vs. Videokamera vs. mirrorles, fordele og ulemper med “hybrid kamera” til professionelt brug.

Er du skiftet fra DSLR, eller overvejer at skifte, til MIRRORLESS  Sigma, Olympus, Panasonic, Nikon, Fuji, Canon, Sony, Leica , Hasselblad
-eller er du jagt efter et kombineret stillbillede og video kamera. eller måske et professionelt videokamera, så ta´med på dette Q-møde “Kom ind under huden på Sony” den 16. 6. kl. 6 (18) i København

 

Er du opdateret på nyeste foto / video teknologi ?

Det er mega svært at få overblik over de mange forskellige kamera modeller og features – og der er ofte en meget stor beslutning, både økonomisk og fagligt, om du skal skifte mærke – hvilken model du skal vælge – finde det udstyr som opfylder dit nuværende behov og måske fremtidige behov.

Vi har samlet de rigtige mennesker fra Sony og Focus Nordic for at give dig et overblik i de professionelle stillbillede  og videokameraer og diverse tilbehør fra SmallRig, Gimbal, Slider, Trådløse mikrofon systemer,  mv. – onsdag den 16. – 6. kl. 6 (18). 

Der er lagt op til en super informativ og spænden aften i Sony´s nye hovedkvarter i Danmark, og der er afsat tid til både Tips & Tricks, Hands-on workshop og multi mange spørgsmål.

Der er arrangeret samkørsel, hvor dff betaler broen (kun aftenbillet), så du kun skal betale en andel af brændstof udgiften:

Fra Odense kl. 16:00 – samkørsel tilmelding til Henning Rix mobil 21 47 54 05

Fra Århus kl. 15:00 – samkørsel tilmelding til Asbjørn Haslov mobil 50 63 00 24

Er det kun for SONY brugere ?

NEJ – ALLE er meget velkommen, uanset hvad du bruger i dag, og der bliver masser af vidensdeling og fagligt netværk for både still fotografer & videografer:

• Tips & Tricks

• Overblik over dine muligheder

• Hands-on på både SONY still camera & video camera

• Hands-on på professionelt ekstra udstyr

• Test optagelser på dine egne kort

SONY Alpha A7 III Alpha A7S IIIAlpha A7R IVAlpha A7C Alpha A1Alpha A9 MK II

SONY XDCAMFX6 CINEMA LINE FF CAMERAPXW-FX9 FF 6K CAMERA

Ovenstående er blot nogle af de muligheder som du har i SONY universet, det kan være super svært at finde netop det udstyr som opfylder netop dit behov. 
Har du f.eks. behov meget høj opløsning bør du se på A7R IV som kan skyde i 61 Mega pixel og multiskud (se eksempel nedenfor), men du kan også se nærmere på den nye A1.

Dato / sted:

Onsdag den 16. juni 2021

Sony Nordic Denmark
Kirsten Walthers Vej 9
2500 Valby – København

 

Tilmelding SENEST senest 14. juni kl. 12:00

Program

18:00 – 19:00 Ankomst, sandwich, kaffe/vand, netværk

19:00 – 19:10 Velkomst, præsentation, aftenens program

19:10 – 19:40 Gennemgang på et professionelt niveau af SONY PROFESSIONELLE foto & video kamera sortiment

19:40 – 19:50 Opdeling i 2 hold til “hands on”

19:50 – 20:20 Hold 1 (still kamera & tilbehør fra Focus Nordic)

19:50 – 20:20 Hold 2 (video kamera & tilbehør fra Focus Nordic)

20:20 – ca. 20:30 Spørgsmål og afslutning

 

professionelt DSLR /  mirrorless  kamera / Video kamera

Kan jeg “nøjes” med ét kamera til professionel video & still billede produktion?
Hvorfor er mirrorless camera bedre end DSLR?
Hvorfor er der så mange forskellige modeller? 
Hvilken skal jeg vælge til min produktion?
Hvordan optimere jeg mine indstillinger på mit SONY kamera / video kamera?
Hvorfor Rig, og hvad kan jeg bruge den til?
Hvordan får jeg bedre lyd på mine videooptagelser?
Hvilken Gimbal & Slider passer til mit udstyr?

Ja, spørgsmål er der nok af, og det kan være meget tidskrævende at finde de rigtige svar på nettet eller i manualen, hvis du da kan finde den 🙂

Netop danmarks bedste Sony mand har vi sat i stævne til dette Q-møde, som afholdes i super lækre lokaler hos Sony Nordic Denmark i Valby.
 
Der bliver rig mulighed for at stille alle de spørgsmål du har omkring forskeld på kamera, indstillinger og software, objektiver, videokamera, tilbehør etc. og samtidig er der afsat tid til at få hands-on i 2 forskellige grupper stillkamera/videokamera
 
Der ud over er vores nye leverandørmedlem Focus Nordic med på sidelinjen med diverse tilbehør og ekstra tilbehør som f.eks. Gimbal, Slider, Rig osv.
 
Der er lagt op til en rigtig nørde aften, hvor der er tid til at teste, så ta´selv kort/HD med, så kan du f.eks. teste Sont Alpha 7r IV i multiskud, så der er 61 MegaPixel på over 200MB RAW filer pr. billede – det er VILDT i FullFrame 24×36 kamera.
 
Der er begrænsning på 25 personer, så tilmeld dig allerede i dag. Bemærk der er no-show-fee på kr. 300,- ved afbud senere end 48 timer før event.

professionel video udstyr

Har du prøvet et professionelt videokamera

På samme måde som vi kender det i still billede udstyr, er der sket virkeligt meget i de senere år – en sammensmeltning at en form for hybride kameraer hvor du både kan skyde still & video med samme kamera, men er det “godt nok” ? – det korte svar er JA, men der skal ofte anvendes en del ekstraudstyr som er indbygget mere eller mindre i de professionelle videokameraer. 

Udvalget af videokameraer er blever enormt, og det kan være en ren jungle at finde rundt i CCD størrelser, objektiver, opløsning i HD – 4 K – 8 K osv. 

I aften ser vi nærmere på de professionelle video kameraer hvor kriteriet er, der skal være HD-SDI udgang indbygget i kameraet og der skal være XLR lyd indgang. Bare de to kriterier sorterer alle de semi-proff. videokameraer fra, men derfor er der stadig et bredt udvalg – ikke bare fra SONY, men i det hele taget.

Du får mulighed for at få hands-on og selv teste ekstra udstyr som Gimbal og slider mv. på de tilstedeværende SONY kameraer med diverse ekstra udstyr fra Focus NORDIC

SONY PXW-Z90 CAMERA

Product Highlights

 • Single 1″ Exmor RS CMOS Sensor
 • UHD 4K (3840 x 2160) up to 30p
 • Phase-Detection Autofocus (AF)
 • 4K HDR with Hybrid Log-Gamma (HLG)
 • Zeiss 12x Optical / 18x Clear Image Zoom
 • Full HD to 120 fps/Super Slow to 960 fps
 • XAVC HD / QFHD & MPEG2 HD Recording
 • S-Log3/S-Gamut3 Imaging Options
 • 3G-SDI Output, 2.4 / 5 GHz Streaming
 • 2 x SD Card Slots, Relay & Simul Modes

  Yderligere info og pris

SONY FX6 Cinema Line-kamera

Product Highlights

 • Billedsensor med lynhurtig udlæsningshastighed
 • Højtydende billedgenerator
 • Høj følsomhed, bredt dynamisk frekvensområde
 • Filmisk farve med S-Cinetone™
 • 4K højbilledhastighedsoptagelse på 120fps
 • Forudindstillet og User 3D LUT-kompatibilitet med Scene File
 • 10-bit HLG-billedprofil
 • S-Log3 for bedre gengivelse af overgange
 • Optagelse af film med 10-bit dybde og 4:2:2 farvesampling
 • 16-bit RAW dataoutput
 • All-Intra intern optagelse
 • Innovativ varmeafledning for at forhindre termisk nedlukning
 • Professionelle tilslutningsmuligheder

  Yderligere info og pris

 


Vi arbejder fortsat for fotograf branchen, og især for vores medlemmer, vil du støtte op omkring arbejdet – så meld dig ind i dff – se: https://dff-photo.dk/om/
 
 
Alle professionelle fotografer er velkommen til at komme med i vores offentlige Facebook Gruppe: https://www.facebook.com/groups/1952425448393692/
 
 
Medlem af dff? – Find eksklusiv medlemsinfo og vær med i dff netværket i vores medlemsgruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/104687976258326
X
X