fotografkonkurrencer løfter faget

Der er netop udkommer det trykte GRAKOM blad (også digitalt), hvor der er en artikel om dff. GRAKOM er erhvervsorganisation og samlingspunkt for virksomheder, der arbejder med kommunikationsløsninger.

Læs magasinet GRAKOM: LINK til bladet / artikkel.

BLADET sendes til kommunikationsindustrien, hvor der er mange som anvender visuelt materiale, f.eks. PR virksomheder, reklame bureauer, virksomheder der forhandler eller producerer reklame- og gaveartikler, virksomheder der arbejder med skiltning, storformat, digital-, serigrafisk og tekstiltryk . . . . . . .  så der er mange billede brugere som læser bladet.

Kommunikationsindustrien bliver bredere og bredere og selfølgelig også mere digital, faggrænser flyder sammen, men det gør det bestemt ikke mindre vigtigt at være “specialist” og god til det du gør.
Derfor er det mega vigtigt at vi i dff konstant slår på tromme for fagligheden og kreativiteten i billeder og video.

Den der står stille går reelt tilbage, og netop derfor er konkurrencer et godt værktøj til at måle din faglighed og måske inspirerer dig til at tage på kursus, overveje at tage en dff Master kvalifikation – men en start kunne være at deltage i dff´s KickOff -22 konference, foredrag og workshop for alle professionelle fotografer i dagene 3- og 4. april i Vingstedcentret.

Om GRAKOM

GRAKOM er erhvervsorganisation og samlingspunkt for virksomheder, der arbejder med kommunikationsløsninger. Det er organisationens formål at styrke udviklingsmulighederne og rammebetingelserne for medlemmerne, der tæller alt lige fra store industrivirksomheder til kreative enkeltmandsvirksomheder.

GRAKOM har repræsenteret erhvervet siden 1875. Først under navnet Dansk Bogtrykkerforening og senere Grafisk Arbejdsgiverforening. Organisation fik i 2014 navnet GRAKOM og har siden repræsenteret kommunikationsindustrien bredt. GRAKOM er en moderne organisation, men bygger på stolte traditioner fra et fag, der skaber kommunikation mellem mennesker.

GRAKOM varetager erhvervets politiske interesser, skaber fællesskaber og inspirerer med ny viden, og leverer værdiskabende service og rådgivning til vores medlemmer. Organisationen rummer i dag over 500 produktions-, handels- og rådgivningsvirksomheder indenfor grafisk kommunikation, medier og markedsføring samt fotografer.

dff er foreningsmedlem i GRAKOM

Brancheforeninger

dff/Dansk Fotografisk Forening har siden 2014 været foreningsmedlem i GRAKOM.

Der er i dag 8 foreninger som er en vigtig del af GRAKOM – til glæde for dig.

Som medlem kan du få adgang til både foreningernes målrettede aktiviteter og services, der passer specifikt til din branche, samt GRAKOMs øvrige ydelser og aktiviteter.

Services er for dig, dit personale, din virksomhed, din inspiration og uddannelse samt din indflydelse, se: SERVICES

 

X
X