Q-møde – kollegabesøg samt info om LED lys & Haze tåge/røg

oktober, 2020

man19okt18:00man21:30dffQ-møde - kollegabesøg samt info om LED lys & Haze tåge/røg

Event detaljer

Q-møde (gå-hjem-møde) kollegabesøg & Work Shop / info
Mandag den 19. okt. i Kbh./Rødovre kl. 18 > 21:30
Nu prøver vi til igen, igen – vi har haft mega mange events og Q-møder planlagt siden marts, som pga. corona pandemien er blevet udskudt flere gange / aflyst.
Vi afholder nu vores første LIVE Q-møde efter corona restriktionerne, så der er plads til 12 fotografer i studiet samt 10 online. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princip. Det bliver hos fotograf Nevzat Basaran i Kbh. og med indlæg af produktspecialist Allan Bagger fra Adam Hall.
Nevzat viser billeder og derefter vil Allan sætte os ind i LED lys, hvad, hvordan og hvor meget kan vi bruge det til foto / video. Adan Hall´s produkter kommer ind i flere og flere studier, og vi kender sikkert alle det, at arbejde med røg kan være ret vanskeligt. Det er ofte fordi vi ikke anvender den rigtige type røg, det vil Allan også tale om og vise – så du selv kan prøve at skyde med haze (som giver effekt på lys og ikke på fotografisk billede kvalitet) og LED lys, som på billedet af Jens Erik fra vores lign. event i Århus (før corona lukke for events).

Program:

18.00 til 18:30 Ankomst til Nevzat´s fotostudie i Rødovre / Kbh. – netværk & dff serverer en sandwich eller lign.
18:30 til 19:00 Velkomst og præsentation af bryllupfotograf Nevzat Basaran
19:00 til 21:30 Præsentation, gennemgang og shoot – Lys & Røg/tåge – produktspecialist Allan Bagger fra firmaet Adam Hall
21:30 tak for i aften

Hvad er LED lys ?
Vi ved alle hvor vigtigt lyset er, mængden/farven/kvaliteten/spredningen/RAL værdi mv.
Der er meget stor forskeld på de forskellige lyskilder, og enorm stor forskeld på LED lys, så specialist Allan Bagger fra firmaet Adam Hall (som bl.a. er producent af professionelt scene og studie udstyr) tager os med ind i LED verdenen, med forklarring på “RGBWA+UV” lamper – til både TV – Video & Foto.

Hvad er Haze ?
Det har altid været ekstremt svært at styre og beherske brug af røg og tåge på billeder og video, ofte fordi fotografen ikke anvender den korrekte røg til opgaven og den ønskede effekt.
MEN, hvad er den rigtige røg så?
– det spørgsmål får du svar på og vi viser 4 forskellige typer, samtidigt med der er en speciel dff medlemspris på udstyret denne aften.

Hands On:
Vi sørger for håndsprit og mundbind så vi kan får Hands On på de forskellige baggrunds og effektlamper samt de super fede fresnell lamper – så vi har sat tid af til Shoot & Kreativ brug af farvet LED lys & Haze (tåge) i studie, helt anderledes end alm. røg.

Corona:
Lokalet giver mulighed for at der kan deltage 12 personer og vi tager forbehold for eventuel udsættelse / afholdelse samt myndighedernes anbefalinger og anvisninger.
Vi sørger for håndsprit og mundbind til alle deltagere.

Pris: Gratis deltagelseNoShow Fee på kr. 150,-
– Tilmelding: senest torsdag d. 15. okt. – Ta´dit kamera med, vi har sat scenen.
——-
Q-mødet afholdes hos:
Nevzat Basaran
Fjeldhammervej 17
2610 Rødovre
——-

Tilmelding:

LINK

Tid

(Mandag) 18:00 - 21:30

X
X