Madfotografi Workshop med Sony

november, 2019

tor21nov9:00tor14:00Madfotografi Workshop med Sony

Event detaljer

Madfotograf Thomas Alcayaga &  Sony Imaging Ambassador Jan Kejser

I samarbejde med Sony er det med fornøjelse at Goecker hermed inviterer dig til workshop, denne gang med fokus på madfotografering. Workshoppen afholdes af kok, forfatter og madfotograf Thomas Alcayaga og Sony Imaging Ambassador Jan Kejser.

 

Thomas Alcayaga har siden 2012 skabt sig et navn som kulinarisk kunstner på det internationale marked, hovedsagelig som forfatter på madbloggen “Madet mere”. Parallelt  har han blandt andet lavet madopskrifter og mad til Danish Crown, Gastromand, Tørsleffs, Kikkomand og Tabasco, samt skrevet kogebogen “Mad med Omtanke”. Han beskriver sin fotografiske stil som “mørke farver, liv og kontrast”. Han vil i løbet af workshoppen forklare, hvordan han opnår dette, hovedsageligt ved hjælp af dagslys.

 

Jan Kejser er Sony Digital Imaging Ambassador, og har base i Aarhus. Her arbejder han som reklame-, mad-, og portrætfotograf og desuden har han en svaghed for rejse- og landskabsfotografering.

Han har fotograferet til den nye kogebog MIB Fastfood og introducerede i den forbindelse en ny tilgang til madfotografering, hvor han gør brug af Sony’s mirrorless teknologi og studiolys.

 

 

 

 

 

 

TILMELDING HER…

Pris:
500 DKK

Program:
09:00 – Ankomst og kaffe
09:30 – Velkommen af Sony, og præsentation af Jan Kejser
10:30 – Teknisk gennemgang af Sony kameraer
11:00 – Frokost
11:45 – Workshop med Thomas Alcayaga
13:45 – Spørgsmål
14:00 – Slut

Tid

(Torsdag) 9:00 - 14:00

Location

Timm Vladimirs Køkken

Valby Station, Skolegade 19, 2500 Valby

Organizer

X
X