Generalforsamling

april, 2019

man29apr16:30man19:00dffGeneralforsamlingnr. 140 i rækken

Event detaljer

dff/Dansk Fotografisk Forening afholder mandag den 29. april den 140. ordinære generalforsamling, i forlængelse af dff KickOff 2019, på Hotel Sinatur Storebælt i Nyborg.

Samtidig vil du kunne gå på opdagelse i dff Billedudstilling, her vil du kunne se de indsendte finalebilleder som deltager i konkurrencen om at blive årets fotograf 2019.

Mere end bare en generalforsamling!

Kåring af Årets fotograf samt præmiering af billedekonkurrence

I forbindelse med Generalforsamlingen vil Årets dff Fotograf 2019 samt Årets Fotograf i de enkelte kategorier blive kåret og medaljer vil blive uddelt. Kom og se hvem der løber med titler og anderkendelser i år. Billedeudstilling vil være tilgængelig hele dagen til KickOff ’19

Det fremtidige dff:

Bestyrelsen har gennem længere tid  arbejdet hårdt på, hvordan vi kan forny foreningen og gøre den mere attraktiv og værdifuld for vores medlemmer.

Kom og få indblik i, hvor vi er og hvad planerne er på både kort og langt sigt. Deltag i debatten, hvor vi sammen kan bygge rammerne for en endnu bedre og fremtidssikret forening for fotografiets fremme og skabe værdi for dig og din virksomhed.

Vi vil præsentere nye værdiskabende funktioner på vores nye hjemmeside, samt spændende tiltag for videreuddannelse og markedsføring – Alt sammen unikke værdier for dig som medlem af dff.

 

Du kan finde foreningens vedtægter og fuldmagt til generalforsamling på din medlemside her: https://medlem.dff-photo.dk/downloads

 

Dagsorden samt indkaldelse til generalforsamlingen udsendes på mail til medlemmer jf vedtægterne.

Tid

(Mandag) 16:30 - 19:00

Location

Hotel Sinatur Storebælt i Nyborg

Østerøvej 121, 5800 Nyborg

X
X