fotokunst i Rundetårn i København

marts, 2019

fre01mar0:00søn31(mar 31)0:00fotokunst i Rundetårn i København

Event detaljer

Prinsesse Benedikte vil 1. marts være til stede, når hendes nevø prins Nikolaos’ åbner sin udstilling med græsk fotokunst.

Fotoudstilling CELESTIAL CHOREOGRAPHY 2. marts til 31. marts 2019 af H.K.H. Prins Nikolaos af Grækenland og Danmark.

Det græske lys drager naturligt mit blik mod den himmel, som naturen bruger som lærred til at skabe den smukkeste kunst, man nogensinde vil se.”

Det er dronning Anne-Maries søn prins Nikolaos, som står bag rækken af fotografier og inspirationen og motiver har rødder i prinsens hjemland, Grækenland. Som fotograf er H.K.H. Prins Nikolaos inspireret af naturen og lyset. De udstillede værker er alle fotograferet i hans hjemland, som han har ønsket at vise fra en anden side end det græske øhavs traditionelle blå og hvide farver. Prins Nikolaos udforsker forholdet mellem lyset – eller fraværet af det – og himlen. Billederne er derfor studier i den omskiftelige græske himmel, lige så meget som de er et forsøg på at fange dramatiske enkeltøjeblikke i skiftende kompositioner. Værkerne viser et væld af farvespil med skyer, stjerner og lys i gang med at udføre en tavs dans, der stadig er fuld af liv.

Gemt bag skyerne er der altid lys, som blot venter på at skinne igennem.”

https://www.princenikolaos.com/

Tid

1 (Fredag) 0:00 - 31 (Søndag) 0:00

X
X