Fotografisk Salon: Jesper Rasmussen

januar, 2020

tir21jan19:30tir22:00Fotografisk Salon: Jesper Rasmussen

Event detaljer

Jesper Rasmussen er tidligere rektor for Det jyske Kunstakademi – og en meget aktiv fotokunstner! Senest leverede han i 2018 de mest interessante bidrag til udstillingen “Photography to end all photography” på Brandts i Odense – og nu vil han komme og fortælle om sine kunstneriske arbejder i vores allesammens salon. Og allerede nu kan I se mere om ham her: www.jesper-rasmussen.dk. Sæt et stort kryds i kalenderen.

Så kan I ikke sætte flere krydser, men det kommer I til. Vi har nemlig aftaler med Suste Bonnén og Rolf Konow – vi har bare ingen endelige datoer endnu, for der er så lang tid til, at de ikke tør binde sig. Der kommer også en fotograf mere, men vi tør ikke sætte navn på endnu, men husk alt at godt kommer til den, der kan vente.

Og hvem er de to så? Ja fx. har Susanne Brøgger sagt om Suste Bonnén: At blive set af Suste Bonnén opleves som lidt af en kærlighedsgerning. Suste ser og oplever verden erotisk.. det har gavnet hendes billeder. For dér i feltet for det lovende og det skuffende søger Suste. Gennem alle illusionerne er hun nået til det virkeligste af alt: At vi kun er til i kraft af hinanden.

Hun er fotograf og multikunstner – og en meget rutineret foredragsholder, så det ligner ret meget en fest at få besøg af hende. Hvis I vil tage festen på forskud – se her: www.sustebonnen.dk

Rolf Konow er sandsynligvis mindre kendt, men I kender hans billeder! I de sidste 50 år har han fotograferet stills til filmoptagelser, og der er næppe den stjerne, han ikke har fotograferet, fra Olsen Banden til Nicole Kidman og Arnold Schwarzenegger. Hvad han ikke har af historier og billeder….

Det vil han gerne indvie os i, men vi må vente med en dato, for han vil være sikker på, det ikke falder sammen med et job på en film, for han er stadig ret aktiv. I kan passende tage et første kig på hans portfolio her: www.konow.dk

 

 

Mere information og info omkring tid og sted, kan du få ved at tilmelde dig Fotografisk Salon her: https://www.fotografisksalon.dk/medlemskab
Du vil herefter modtage nyhedsmail omkring arrangementer, tilmelding, sted og evt. pris for deltagelse

 

dff er ikke medarrangør af dette arrangement og kan derfor heller ikke være behjælpelig ved evt. spørgsmål, ændringer, aflysninger m.v.
Alle henvendelser bedes rettet til Fotografisk Salon

 

Tid

(Tirsdag) 19:30 - 22:00

X
X