dffAcademy – VIDEO redigering kursus

december, 2021

tor16dec9:00tor16:00dffdffAcademy - VIDEO redigering kursus

Event detaljer

DaVinci Resolve, et af verdens bedste video color grading værktøjer, er nok det mest udbredte værktøj i bl.a. Hollywood industrien og blandt high-end video/film teknikkere world wide.

Blackmagic DaVinci Resolve er de senere år blever opgraderet med mange nye og andre funktioner, så du i dag kan anvende samme software til hele dit workflow, altså importerer filer, redigere, colorgrade, arbejde med lyd, tekster & grafik og gemme i de rette fil formater.

Med andre ord, DaVinci har fulgt med tiden og dertil skal siges at der med fordel kan anvendes Blackmagic hardware, men det er absolut ikke et “must”. Følg trenden, gør som mange andre i foto / video branchen, se nærmere på DaVinci Resolve.

Det er rimeligt svært at finde instruktører som behersker både foto og video viden, samtidig med et indgående kendskab i DaVinci og f.eks. Premier Pro. Det er derfor en stor glæde at kunne præsenterer Thomas Fechtenburg, som mange kender fra den månedlige video på vores web forside hvor han giver tips & triks i bl.a. photoshop, har igennem flere år anvendt DaVinci Resolve til color grading og redigeret i Premier Pro, men er nu skiftet helt over til DaVinci Resolve.

Thomas viser hele sit workflow, så du kan hente inspiration og få nyt værktøj i kassen 🙂 og derefter skal du selv have hands-on.

Dagens program er sammensat med både instruktion og praktiske redigering øvelser, vi udlevere samme rå-video materiale til alle og gennemfører praktiske øvelser, efter en kort introduktion i how-to-do.

Alle fotografer og videografer kan tilmelde sig på: www.dff-photo.dk/nyheder

Tid

(Torsdag) 9:00 - 16:00

X
X