C2C: Fotografisk skattejagt i Norge

februar, 2021

man22feb19:00man20:30dffC2C: Fotografisk skattejagt i Norge

dff C2C højformat

Event detaljer

Fotografisk skattejagt i Norge?

Fotografi: Peter C. Normann
Fotografi: Peter C. Normann
Fotografi: Peter C. Normann
 
Fotograf Peter C. Normann fra Kerteminde rejste til billedskønne Norge for at udleve sin drøm om at lave naturfotografering. Men omstændighederne blev ændret spontant og blev en udfordring med sig selv indenfor blandt andet kunstfoto og udstilling.
Udfordringen for ham er, at arbejde bevidst med at udvikle den visuelle nysgerrighed – hvor belønningen er glæden og overraskelsen over, hvad der findes på den fotografiske vej.
 
Peter var lige et smut i DK midt i 2020 da corona restriktionerne var noget anderledes end nu, men Peter besluttede at rejse til Norge igen i efteråret, inden Corona igen for alvor lukkede ned for rejseaktiviteten.
 
Peter vil på dette dff C2C -møde vise billeder og fortælle om sin historie, rejsen til Norge, de rent praktiske udfordringer, hvordan det er om at holde gang i fotograferingen og holde gejsten oppe ved, at se mulighederne i nye omgivelser, langt fra de hjemmevante.
Er du nysgerrig på at høre en anderledes historie fra en kollega, få indblik i hvad det kræver at at udleve sin drøm eller har du selv erfaringer med at springe ud i det ukendte, så meld dig til dette online dff C2C

Mødet afholdes mandag d. 22. /2.  kl. 19

 

Tilmelding foregår via nedenstående link:

Mandag d. 22. / 2.  kl. 19.00 – 20.30:
dff C2C er ligesom ERFA møder, hvor din kollega deler erfarringer, giver inspiration, viser billeder, taler om projekter, viser software og meget andet.

Tid

(Mandag) 19:00 - 20:30

X
X