C2C: Capture One

april, 2021

tor15apr19:00tor20:30dffC2C: Capture One

dff C2C højformat

Event detaljer

C2C møde med fokus på Capture One

Workflow, muligheder & “data disciplin” er nøgleordene for dette online C2C-møde
Capture One er markedsledende software indenfor RAW-konvertering og workflow og brugt af rigtig mange fotografer. Men når det kommer til data disciplin halter det for rigtig mange, som ofte blot bruger programmet til tethered fotografering, hurtig udvælgelse samt grundjusteringer af farver, lys og kontrast.
Men Capture One kan langt mere end det !!
Vi har fået Fotograf Anders Dahl Tollestrup til at give en demonstration af sit workflow, når han arbejder med billeder i Capture One. Herunder hvordan du kan arbejde struktureret med Sessions og Catalogs, keywords og metadata, som også hjælper til en bedre SEO i forbindelse med upload til hjemmesider, stock-sites m.m. Med en baggrund fra IT-verdenen er data struktur/-disciplin en æressag for Anders, hvilket optimere hans workflow i det daglige arbejde.
Anders vil selvfølgelig også komme omkring de værktøjer han bruger til at redigere sine billeder, så mest muligt af arbejdet/workflowet bliver i Capture One.
Vi vil også meget gerne høre om dine erfaringer og skabe en god dialog omkring workflow i Capture One.
Kom med og vær en aktiv del af dff netværket.
C2C møderne er til for at erfaringsudveksle blandt kollegaerne, så byd meget gerne ind med dine egne erfaringer.

Mødet afholdes online torsdag d. 15/4 kl. 19.00 – ca. 20.30

Tilmelding foregår via nedenstående link:

Torsdag d. 15/4  kl. 19.00 – 20.30:
dff C2C er ligesom ERFA møder, hvor din kollega deler erfarringer, giver inspiration, viser billeder, taler om projekter, viser software og meget andet.

Tid

(Torsdag) 19:00 - 20:30

X
X