Billedbedømmelse, portfolie review og Netværksaften

april, 2019

søn28apr10:00søn22:00dffBilledbedømmelse, portfolie review og NetværksaftenSinatur Hotel Storebælt, Nyborg

Event detaljer

Billedkonkurrencens første bedømmelsesrunde er som altid åben for medlemmer. Kom og se hvordan det super kompetente dommerpanel bedømmer billederne.

Når billedbedømmelsens 2. fase går i gang lukkes dørene til billedbedømmelse, men til gengæld åbner dørene op for en ny og spændende GRATIS fordel for dig som medlem.

I løbet af dagen vil vi gennemføre individuel portfolie review samt åben fælles billeddiskussion/debat. Find derfor gerne billeder frem og medbring dem på en USB-stik og få en masse konstruktiv feedback enten 1-1 eller sammen med dine kollegaer i åben fora. Du vælger selv om du vil være anonym med dine billeder i den fælles debat.

Som afslutning på dagen, kan du tilmelde dig en lækker netværksmiddag, hvor du sammen med gode kollegaer kan reflektere over dagen, snakke om hverdagens udfordringer eller bare hyggesnakke med kollegaer du ikke lige støder på i det daglige 🙂

 

 

Portfolio review

Du kan medbringe en samling (max20) billeder på selvvalgt medie – print, ipad eller computer og få en personlig gennemgang sammen med fotograf Ib Westersø. Der vil være tips til forbedringer, sparring og snak om muligheder.

Du kan få hjælp til at komme godt på vej af dff’s programmer for opkvalificering – bl.a. kvalifikationsprocessen. Start med at få lidt overblik over din egen bedste billedsamling fra den seneste tid. Gå hjem med større indsigt i dine muligheder.

 

Billeddiskussion/debat

Brug lidt tid på at træne dit billedsyn. Lær af dine kollegaer. Udfordre dem og dit eget billedsyn. Hvad er et godt fotografi og hvorfor er det godt, og hvad er det godt til?
Til formålet skal du medbringe 3-5 billeder, som vi sammen kan debattere. Det er ok at være anonym, men det skal være egne værker.
Brug lidt tid på at udvide din horisont. Lad os have en god billeddebat i et kompetent forum .
Debatleder: Ib Westersø

 

Ib Westersøs erfaring baseres bl.a. på tilstedeværelse på Getty Images/istock med 7000 billeder som garant for, at der er balance mellem anvendelighed og det kunstneriske syn på billeder samt på arbejdet med at bevæge sig hen mod en dff-SQM-kvalificering som betyder overblik, ekspertise, faglighed, kunstnerisk udtryk.

 

Søndag den 28. april
09:00 10:00 Dommer information
10:00 ca. 14:00 Finalebedømmelse BK / Årets Fotograf
ca. 13:00 Frokost (for egen regning)
14:00 15:00 Billed debat/diskussion i gruppe
15:00 17:00 Billed / Portfolie review, personlig med mentor
ca. 17:00 Kvalifikation panel bedømmelse Master & QM
19:00 NETVÆRKs middag

 

Tid

(Søndag) 10:00 - 22:00

Location

Hotel Sinatur Storebælt i Nyborg

Østerøvej 121, 5800 Nyborg

X
X