9 nye fotografer

september, 2019

fre06sep13:00fre18:009 nye fotograferINVITATION TIL FOTOGRAFISK FERNISERING I AARHUS

Event detaljer

INVITATION TIL FOTOGRAFISK FERNISERING I AARHUS

9 nyuddannede fotografer inviterer til fernisering i Aarhus den 5. & 6. september 2019.

9 nye fotografer sætter sit aftryk

Hvert år uddannes nye dygtige fotografer fra Media College Denmark i Viborg, og hvert år udstiller de sit arbejde ved en fernisering. I år inviterer ni nye fotografer alle interesserede til deres udstilling ”AFTRYK”, torsdag den 5. og fredag den 6. september i Filmbyen 4 i Aarhus C.

De ni nyuddannede fotografer præsenterer deres portfolios med hver 25 billeder, og tilsammen udstilles også 27 m2 storformatsprint. De er spektakulære og imponerende. De uddannede fotografer har trænet i fire år i deres praktikvirksomheder på at lave effektive billeder der virker og kommunikerer. Der er god grobund for inspiration og sparring – og de nyuddannede fotografer står naturligvis klar til at svare på spørgsmål.

Udstillingen er gratis og åben fra kl. 13.00 – 18.00 om fredagen. Udstillingen er åben for alle, der måtte have interesse. Så mød frisk op til en glad dag fyldt med inspiration, sparring og godt samvær.

Åben for skoler om torsdagen

Ferniseringen holder officiel åbning fredag den 6. september. Men allerede torsdag den 5. september kan man i tidsrummet kl. 10.00 – 16.00 nyde de mange flotte billeder. Denne ekstra åbning er særligt planlagt for folkeskoler, efterskoler og lign. Her kan man under mere rolige former tage billederne i øjesyn. Gennem dagen vil fotograferne være tilstede.

De 9 nye fotografer

Media College Denmark uddanner elever fra hele Norden – på dette svendehold møder man de to norske fotografer Linn Olsen fra Lofoten og Nina Lædre fra Sandnes. Man vil på dagen også møde fotograferne Chanett Koldsø fra Skanderborg, Dennis Christensen fra Sønderborg, Jamal Christensen fra Aarhus, Jesper Kristian og Line Bloch fra Aalborg, Nick E. Mortensen fra Odense og Sandra Hornshøj Buus fra Vinderup.

Bag om fotografuddannelsen

Fotografuddannelsen ved Media College Denmark er en 4½ år lang erhvervsuddannelse og er helt særlig i forhold til andre fotografiske uddannelser i verden. Her udrustes de fotografstuderende nemlig med værktøjer, der gør dem i stand til at løse opgaver inden for en lang række genrer og ikke kun enkelte. Derfor vil man som nyuddannet kunne varetage opgaver inden for reklame- og produktfotografi, arkitektur, mode, portrætter, reportage og meget andet.

Tid

(Fredag) 13:00 - 18:00

Location

Filmbyen

Filmbyen 4, 6. sal, 8000 Aarhus C

X
X