én dags InspirationCamp REKLAME

INVITATION til InspirationCamp REKLAME  –event for ALLE professionelle fotografer

Søndag den 6. februar afholder dff event for ALLE professionelle fotografer, indlæg og workshop med reklamefotograf Henrik Wichmann

På grund af corona har vi ikke kunne afholde det sædvanlige UpDate arrangement de seneste 2 efterår, så det er med ekstra stor glæde vi kan byde velkommen til 1 dag (ankomst kl. 09 / 09:30 – 16:00) med fagligt netværk, inspirationforedrag & workshop hvor hovedvægten ligger på REKLAME – billeder af reflekterende sølv og forkromning samt glas & flasker.
Seneste tilmelding er den 2. februar 2022 kl. 16:00

teknik til dine reklamebilleder

InspirationCamp REKLAME er der lagt hovedvægt på opstilling / lys / baggrund / kameravinkel / valg af objektiv osv. 

Reklamefotograf Henrik Wichmann er flere gange blevet kåret til Årets Reklamefotograf og arbejder til dagligt for bl.a. Bruun Rasmussen Auktioner

Henrik viser hvordan han lægger lys på noget af det sværeste at fotografere ….. en sølvske, som gengiver alle omgivelser og spejler alt, så uden den rette teknik kan det for mange være en rimelig vanskelig opgave at give form med lys.

Det samme gør sig gældende med farve og struktur på sølv smykker og fade, glas og glasflasker osv.
Henrik viser sit workflow, så du kan hente inspiration og få nyt værktøj i kassen 🙂 og derefter skal du selv have hands-on.

Dagens program er sammensat med både instruktion og praktiske redigering øvelser, vi udlevere objekter til fotografering så kan gennemfører praktiske øvelser.

Ankomst & morgenbrød fra kl. 09:30
Start kl. 10:00 gennemgang og praktiske eks. / workshop
Frokost
Workshop fortsat
Slut kl. 16:00

Så vil du have NY INSPIRATION & viden, og samtidig være med til at udveksle erfaringer med brug af netværket, så meld dig til InspirationCamp REKLAME

InspirationCamp REKLAME henvender sig til alle fotografer / videografer som arbejder med video, katalog / annonce og produkt reklamefoto 🙂

Der er naturlige pauser og frokost pause indlagt i dagens program, som er sammensat med både foredrag med Henrik, hvor han viser billedeksempler, og med praktiske opstillinger og eksempler på hvordan han arbejder med lys og op-spejlinger, samt en rent praktisk workshop hvor deltagerne kommer til at arbejde i mindre grupper med eget medbragt udstyr.

Der vil også være mulighed for at låne det nyeste SONY kamera udstyr f.eks. SONY Alpha A1, SONY Alpha A7, SONY objektiver og derudover er der super lækkert LED lys (både 230 vort og batteri) til rådighed fra Focus Nordic.

Så vil du have NY INSPIRATION, og samtidig være med til at udveksle erfaringer med brug af netværket, så meld dig til InspirationCamp REKLAME søndag den 6. februar 2022 i Odense.

Vi håber du vil deltage og få inspiration, blive opdateret samt få en god snak med dine kollegaer.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding og se dig.

 

HUSK > > > tilmelding senest 2. februar 2022 kl. 16:00

Er du ikke medlem af dff endnu, men gerne vil med og opnå den store rabat og samtidig få glæde af dff’s mange andre medlemstilbud , kan du nå at melde dig ind såfremt du opfylder kravene for medlemsskab.

Læs mere om dine muligheder og priser for medlemskab her: www.dff-photo.dk/priser

InspirationCamp 2022

REKLAME

Foto: Henrik Wichmann

Pris & info

Alle som arbejder med billeder og/eller video er meget velkommen til at deltage i InspirationCamp REKLAME. Det er altså på ingen måde et krav at man er medlem.

Er du ikke medlem af dff endnu, men gerne vil med og opnå store rabatter og samtidig få glæde af dff’s mange andre medlemstilbud, kan du nå at melde dig ind såfremt du opfylder kravene for medlemsskab.

Læs mere om dine muligheder og priser for medlemskab her: www.dff-photo.dk/priser

Husk ……

evt. at medbringe eget foto / video / lys udstyr, hvis du ikke vil anvende det udstyr som er opstillet / til rådighed fra SONY og Focus Nordic, samt PC / Mac til eventuel billedbehandling samt ekstern HD eller USB Pen til deling af data.

Samarbejdspartnere

Sony Nordic Denmark er Platinum Sponsor for InspirationCamp og stiller en masse udstyr til rådighed for deltagerne, så vil du teste ”Eisa Best Product Camera of the Year 2021-2022” SONY Alpha 1 eller overveje du nye SONY objektiver, har du muligheden her.
Du er velkommen til at medbringe eget udstyr og lave sammenligningstest´s med SONY udstyret.

FocusNordic levere alt diverse tilbehør, så du kan prøve at arbejde med batteri LED lamper og meget andet . . . . . .  

PRIS

Alle professionelle fotografer, videografer, assistenter og ansatte, herunder elever

1 dages foredrag og workshop inkl. forplejning 
kr. 1.450,-

ansøgning finder du her: https://medlem.dff-photo.dk/login

Der fremsendes faktura efter den 2. februar som er deadline for tilmelding.

Faktura skal betales inden deltagelse.

Har du behov for samkørsel, kontakt dff som kan koordinere.

 

Adresse:

Reklamefotograf studio

STAAL & JOHS

Landbrugsvej 10M

5260 Odense S

 

Start / ankomst: 09:00 – 09:30

Slut senest kl. 16:00

 

dff / Dansk Fotografisk Forening er en branche-, netværks- & non- profit organisation for fagfotografer og professionelle fotografer/videografer der lever af at fotografere, arbejde med billeder samt video.

dff startede i 1879 og er dermed en af verdens ældste foreninger for professionelle fotografer.

X
X