Årets Fotograf 2021

Den prestigefyldte titel Årets Fotograf 2021 bliver igen berørt af diverse corona restriktioner, så dff´s billedudvalg annoncerede i går på den virtuelle generalforsamling, at dff har har udsat indsendelsesfristen / upload til den 15. august -21

Der er en del billeder uploadet i vores medlemssystem, de bliver i systemet til den nye deadline og derefter kommer alle billeder ind i bedømmelsessystemet til nominering om at deltage i finalen som vi forventer kan afholdes i forbindelse med UpDate -21 sidst i september -21.

Det er ikke første gang konkurrencen bliver berørt af coronaen. Faktisk er det anden gang deadline udsættes idet fotograferne ikke har haft de samme muligheder som “normalt” til at arbejde med kreative og inspirerende billeder.

Den store billedudstilling fra Årets Fotograf 2020, hvor alle de nominerede billeder bliver udstillet efter finalebedømmelsen, blev desværre umulig at afvikle i 2020, og udvalget arbejder fortsat med alternative muligheder så billederne kan blive vist frem i 2021.

Det afhænger af hvad regeringen melder ud omkring restriktioner og forsamlingsforbud, men vi håber at kunne arrangere et event snart, hvor vi kan mødes og hædre vinderne af konkurrencen 2020 og Årets Fotograf 2020.

OPDATERET august 2021
Pga. Corona nedlukninger mv. sammenlægges konkurrencen med Årets Fotograf 2022 som har deadline for indsendelse den 31. januar 2022 – det vil være de samme kategorier og billeder som er indsendt til Årets Fotograf 2021 vil automatisk blive overført til den nye konkurrence. Deltagere som har indsendt billeder til Årets Fotograf 2021 kan både uploade flere billeder eller slette allerede uploadede billeder. Der fremsendes faktura på deltagelse efter deadline den 31. januar 2022

X
X