C2C-møde: SoMe

Fotograf Berit Hviid har knækket koden til, hvordan de sociale medier er med til at give et helt nyt forhold til dine eksisterende kunder, men også hvordan de sociale medier kan skaffe dig nye kunder i butikken.

Deltag i dette C2C erfamøde og vær en aktiv del af erfaringsudveksling med dine kollegaer.

 

Instagram og Facebook er vejen frem...

… hvis du vil fastholde dine nuværende kunder og også samtidig skabe forbindelser til nye kunder.

Fotograf Berit Hviid har knækket koden til, hvordan de sociale medier er med til at give et helt nyt forhold til dine eksisterende kunder, men også hvordan de sociale medier kan skaffe dig mange nye kunder i butikken.

Kollega til kollega
Berit vil på dette ERFA møde / dff C2C -møde fortælle om sin historie og hvordan hun bruger de sociale medier til kommunikere med sine kunder.
Mødet er sat op som et dff C2C -møde, hvor vi tager udgangspunkt i Berits fortællinger, som forhåbentligt kan give dig nye idéer og muligheder for at booste din forretning. Samtidig vil vi gerne høre om dine erfaringer og hvad du gør for at fastholde og få nye kunder.

 

Vil du være med til at udveksle erfaringer med sociale medier, så meld dig til dette online dff C2C
 
Mødet henvender sig primært til fotografer, som har privatkunder som sit primære kundesegment.
 
Q-mødet afholdes eksklusivt og gratis for dff-medlemmer

 

Mødet afholdes to gange hhv torsdag d. 11. /2.  kl. 19 til ca. 20.30 samt fredag d. 12. / 2. kl. 09 til ca. 10.30.

Det er samme møde som gentages, idet der kun kan deltage 10 personer til hvert møde, hvorved der også bliver rig mulighed for at deltage aktivt i debatten.

Vi håber du vil deltage blive opdateret samt få en god snak med dine kollegaer

 

Tilmelding sker under det pågældende event i kalenderen: www.dff-photo.dk/events

 


Vi arbejder fortsat for fotograf branchen, og især for vores medlemmer, vil du støtte op omkring arbejdet – så meld dig ind i dff – se: https://dff-photo.dk/om/
 
 
Alle professionelle fotografer er velkommen til at komme med i vores offentlige Facebook Gruppe: https://www.facebook.com/groups/1952425448393692/
 
 
Medlem af dff? – Find eksklusiv medlemsinfo og vær med i dff netværket i vores medlemsgruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/104687976258326
X
X