C2C-møde: Fotografisk skattejagt i Norge

Fotograf Peter C. Normann fra Kerteminde rejste til billedskønne Norge for at udleve sin drøm om at lave naturfotografering. Men omstændighederne ændret spontant ved dette til at blive en udfordring med sig selv indenfor blandt andet kunstfoto og udstillinger.

Deltag i dette C2C erfamøde og hør om Peters eventyr og vær en aktiv del af erfaringsudveksling med dine kollegaer.

 

Foto: Peter C. Normann
Foto: Peter C. Normann
Foto: Peter C. Normann

Fotografisk skattejagt i Norge?

Fotograf Peter C. Normann fra Kerteminde rejste til billedskønne Norge for at udleve sin drøm om at lave naturfotografering. Men omstændighederne blev ændret spontant til at blive en udfordring med sig selv indenfor blandt andet kunstfoto og udstilling.

Udfordringen for Peter er at arbejde bevidst med at udvikle den visuelle nysgerrighed – hvor belønningen er glæden og overraskelsen over, hvad der findes på den fotografiske vej.

Peter var lige et smut i DK midt i 2020 da corona restriktionerne var noget anderledes end nu, men Peter besluttede at rejse til Norge igen i efteråret, inden Corona igen for alvor lukkede ned for rejseaktiviteten.

Peter vil på dette online dff C2C -møde vise billeder og fortælle om sin historie, rejsen til Norge, de rent praktiske udfordringer, hvordan det er om at holde gang i fotograferingen, holder gejsten oppe ved, at se mulighederne i nye omgivelser, langt fra de hjemmevante – og måske vi også høre lidt om, hvordan man får stablet en udstilling med sine billeder på benene.

Kollega til kollega
Peter vil på dette møde fortælle om, hvordan det er at tage springet og udleve sin drøm og alle de udfordringer som følger med.

Mødet er sat op som et dff C2C -møde, hvor vi tager udgangspunkt i Peters fortællinger, som forhåbentligt kan give dig nye idéer og muligheder for at tage chancen og udleve din drøm. Samtidig vil vi gerne høre om dine erfaringer, hvis du har prøvet noget lignende.

 

Vil du være med til at udveksle erfaringer med sociale medier, så meld dig til dette online dff C2C
 
Mødet henvender sig primært til fotografer, som har privatkunder som sit primære kundesegment.
 
Q-mødet afholdes eksklusivt og gratis for dff-medlemmer

 

Mødet afholdes Mandag d. 22. /2.  kl. 19 til ca. 20.30

Vi håber du vil deltage blive opdateret samt få en god snak med dine kollegaer

 

Tilmelding sker under det pågældende event i kalenderen: www.dff-photo.dk/events

 


Vi arbejder fortsat for fotograf branchen, og især for vores medlemmer, vil du støtte op omkring arbejdet – så meld dig ind i dff – se: https://dff-photo.dk/om/
 
 
Alle professionelle fotografer er velkommen til at komme med i vores offentlige Facebook Gruppe: https://www.facebook.com/groups/1952425448393692/
 
 
Medlem af dff? – Find eksklusiv medlemsinfo og vær med i dff netværket i vores medlemsgruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/104687976258326
X
X